reklama
vinga89
mamusia syneczków
anisen, u mnie jest tak od początku ciąży, libido równe zero
P
Pustiszi
Gość
Inomama - przybijam piątkę ja wczoraj, aż mi chłop hamburgera zrobił :-) I banana obrał
Anisen
kochamy Cię mocno
Vinguś akuart u mnie w nocy przechodzą mi mdłości i ... mogla bym z co noc tylko dzieci wyprawić w kosmos
inomama
Fanka BB :)
Inomama - przybijam piątkę ja wczoraj, aż mi chłop hamburgera zrobił :-) I banana obrał
jezus maryja! jak sie robi hamburgera? bo jak sie obiera banana, to mogę przypuszczać:-)
_Hope
Fanka BB :)
Nie no Inomama zabiję Cię, albo przynajmniej przyjadę do Ciebie Ci kopniaczka zasadzić W robocie jestem i jak przeczytałam posta wyżej to śmiechem rykłam, aż się wszyscy na mnie tu spojrzeli w tym mój szef z dziwnymi minami. Powiedziałam tylko, że coś mi się przypomniało na swoja obronę < że niby ostro pracuje zamiast siedzieć na BB>
Swoją drogą Pustiszi, ja też jestem masakrycznie ciekawa
I libido u mnie też ogromniaste, ale "na hamburgera" to ja jeszcze nie próbowałam
Swoją drogą Pustiszi, ja też jestem masakrycznie ciekawa
I libido u mnie też ogromniaste, ale "na hamburgera" to ja jeszcze nie próbowałam
P
Pustiszi
Gość
Dziewczyny to proste krok po kroku: podgrzewasz bułeczkę, wkładasz mięsko, troszkę sosu, w gre mogą wchodzić różne dodatki dla zaostrzenia smaku
reklama
Podziel się: