reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

reklama
Hihihih- usmialam sie inomama z tego co napisalas :)
Ja znow zupelnie odwrotnie - sex moglby zupenie nie istniec...;/ rany rany starch sie bac :)

Nie no Inomama zabiję Cię, albo przynajmniej przyjadę do Ciebie Ci kopniaczka zasadzić:-D W robocie jestem i jak przeczytałam posta wyżej to śmiechem rykłam, aż się wszyscy na mnie tu spojrzeli w tym mój szef z dziwnymi minami:-D:-D:-D. Powiedziałam tylko, że coś mi się przypomniało na swoja obronę < że niby ostro pracuje zamiast siedzieć na BB:-D>

Swoją drogą Pustiszi, ja też jestem masakrycznie ciekawa:-D

I libido u mnie też ogromniaste:-D, ale "na hamburgera" to ja jeszcze nie próbowałam:-D

zazdroszcze Wam..u mnie libido zawsze wysokie było I chyba będzie...u M tez...ale M się boi ze dzidziusia uszkodzi:p I za nic nie chce się namówić na baraszkowanie..

Dziewczyny to proste krok po kroku: podgrzewasz bułeczkę, wkładasz mięsko, troszkę sosu, w gre mogą wchodzić różne dodatki dla zaostrzenia smaku :-D

reklama
Do góry