reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

zboczona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
imagejpeg
Gdzie tam :-D

Uuuu nie wyświetla się :(

reklama
oj dziewczyny dziewczyny :p siedzę i się z was śmieję. nic dziwnego gdyby dziecko mi na kolanach nie płakało :p
Pustiszi co się nie wyświetla?

możesz skopiować do niego link i tak wstawić zdjęcie.
ja w tamtej ciąży też mężastego gwałciłam a teraz? ciągnikiem można mnie do łóżka ciągnąc na bara bara a ja się nie ruszę :no:

U mnie też posucha :/ może teraz powoli odzyskam ochotę... mi jeszcze dochodzą te cholerne plecy, jak zaczyna mnie boleć to same rozumiecie, że nie mam ochoty na jakieś wygibasy :(

reklama
Dziewczyny, z niektórych z Was jestem dumna (gwałćcie, gwałćcie!!!), a niektóre... poczekajcie, jeszcze i Was trafi :p Ja Wam przepowiadam, że będziecie bzykać i bzykać :p
Ja ostatnio doszłam do wniosku, że sex w ciąży jest super (chcica większa niż zwykle, skrócony czas reakcji więc i o orgazm łatwiej) i chyba będę chodziła w permanentnej :D O! Taki mam plan :rofl:

A co do "hamburgera" to mi się kojarzy z dwiema "bułeczkami" a w środku mięsko... ale nijak nie potrafię sobie tego wyobrazić we dwoje...
A obieranie banana... hmmm... zachciało mi się jeść.

Do góry