reklama
diablica3010
mama na cały etat
mnie wczoraj tak zemdliło że myślałam że naprawde poobejmuje sie z kibelkiem.... u mnie najgorzej jest wieczorami...rano pełna sił i energi a z każdą nastepną godziną coraz gorzej
P
Pustiszi
Gość
Czy macie taki dyskomfort przy siadaniu ja np. Sprzątam, gotuje, cokolwiek krzątam się o po mieszkaniu ooo .... i siadam i wtedy mam takie parcie w podbrzuszu jakby mi macica się pompowała jak balon to nie jest kłucie jak na początku ciąży tylko takie parcie aż kość ogonowa boli tak promieniuje. Często tak mam a najbardziej jest to dotkliwe jak się zapomne i usiąde raptownie
vinga89
mamusia syneczków
pewnie macica już jest spora i dlatego takie masz odczucie. ja nie miałam nigdy czegoś takiego
a ja normalnie czuje ruchy możecie nie wiezyc a ja czuje :-) w tamtej ciazy czulam w 18 a teraz jest 13 wiec mysle ze nic dziwnego mocne nie sa ale sa . ktoś juz tez ma delikatne ruchy ;?? a u mnie już nie ma dwa dni mdlosci o by to był koniec.
vinga89
mamusia syneczków
ja jakoś się nie nastawiam na ruchy w 12 tygodniu z Natanielem czułam wyraźne ruchy w 16 tyg i teraz też tak będę ich wyczekiwać.
znów wymioty :/ kurcze, raz jest dobrze, a raz umieram i modlę się do kibla. dziwna ta ciąża jest
znów wymioty :/ kurcze, raz jest dobrze, a raz umieram i modlę się do kibla. dziwna ta ciąża jest
Vinga nie przejmuj się jestem z toba też cierpie ;-):-( podobno 2 trymestr ma byc ,,miodowy''
a dzisiaj myslalam że umre tak mnie brzuch bolał pierwszy raz strasznie aż sie przestraszylam ale pamietam ze z lucją tez tak mialam, wysłałam mojego po nospe i w razie jak mnie bd bolec to bd musiała wziasc myslalam ze sie wykończe blada jak ściana sie zrobiłam i mnie trzesło myslałam ze padne dobrze ze tesciowa wziela mała moja na spacer bo zwlec sie nie mogłam z łużka
a dzisiaj myslalam że umre tak mnie brzuch bolał pierwszy raz strasznie aż sie przestraszylam ale pamietam ze z lucją tez tak mialam, wysłałam mojego po nospe i w razie jak mnie bd bolec to bd musiała wziasc myslalam ze sie wykończe blada jak ściana sie zrobiłam i mnie trzesło myslałam ze padne dobrze ze tesciowa wziela mała moja na spacer bo zwlec sie nie mogłam z łużka
U mnie też mdłości wróciły, wieczorny rytuał, prysznic, wymioty...aż się zaczęłam zastanawiać czy nie mam jak pies Pawłowa - wymiotuje bo już czas plus prawie cały dzień mi niedobrze...
a z rzeczy mniej niefajnych to mam ogomną ochotę na nabiał) pije litrami kefiry(moje ulubione Robico), twaróg wciągam bez niczego i kakao)
a z rzeczy mniej niefajnych to mam ogomną ochotę na nabiał) pije litrami kefiry(moje ulubione Robico), twaróg wciągam bez niczego i kakao)
Przpraszam, że tak post pod postem, ale może ktoś mi coś doradzi
Wczoraj znowu bardzo wymiotowałam i chyba sobie coś finalnie zrobiłam w przełyk. Wieczorem mnie piekło okropnie i miałam wrażenie, że coś mi stanęło w gardle - aż nie mogłam zasnąć, bo pieczenie i ból nie do przejścia. I taki raz na jakis czas ból pulsujący na wysokości między piersiami w przełyku...
Teraz piecze jeśli coś jem, uczucie czegoś w gardle zostało ze mną - ledwo łykam bo boli...nie wiem za bardzo co mam zrobić
Wczoraj znowu bardzo wymiotowałam i chyba sobie coś finalnie zrobiłam w przełyk. Wieczorem mnie piekło okropnie i miałam wrażenie, że coś mi stanęło w gardle - aż nie mogłam zasnąć, bo pieczenie i ból nie do przejścia. I taki raz na jakis czas ból pulsujący na wysokości między piersiami w przełyku...
Teraz piecze jeśli coś jem, uczucie czegoś w gardle zostało ze mną - ledwo łykam bo boli...nie wiem za bardzo co mam zrobić
reklama
vinga89
mamusia syneczków
Lanka, kurcze, może to tylko jakieś podrażnienie od wymiotów? jak jutro ci nie przejdzie to pędź do lekarza
Podziel się: