reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

reklama
salli podaję rękę - też mi teraz lepiej :-) aż się wkurzam bo czasami mam focha na mojego a tu nagle taaaka chcica... silniejsza niż foch :szok:

czytałam co piszecie, jadłam - zaczęłam się śmiać, zadławiłam się - kaszlałam, śmiałam aż się popłakałam :-D a mój się obraca "czasami mi Ciebie jest normalnie żal" ... :dry:

Salli - zsikam sie zaraz:)

Inomama, też miałam ten problem odkąd zaszłam, ale polecam wkładki w gacie i po problemie :rofl:

a ja tam potrafię sobie to wyobrazić :p

Nie no, ok, ja też mam bujną wyobraźnię, ale to mi lepiej wygląda z dwiema bułeczkami :p

aż się wkurzam bo czasami mam focha na mojego a tu nagle taaaka chcica... silniejsza niż foch :szok:

czytałam co piszecie, jadłam - zaczęłam się śmiać, zadławiłam się - kaszlałam, śmiałam aż się popłakałam :-D a mój się obraca "czasami mi Ciebie jest normalnie żal" ... :dry:

Ha!! Chcica górą :) A ja np lubię jak mnie mój obudzi małym bzykankiem :) Tak na pół śpioszka :D

A co do twojego. Weź mu powiedz, że przynajmniej się śmiejesz a nie płaczesz ;) Bo chyba to z dwojga lepsze.

Vinga, wiesz jak to jest z chłopami :) to oni muszą chcieć ;)
Mój na szczęście nie narzeka jak się do niego dobieram :D Uroki młodszego chłopa ;)
A rano sam zaczyna. Zazwyczaj jak śpię tyłem do niego. To coś tam szepce o "jego kochanej łyżeczce" hihi.
W sumie fajnie bo nie muszę nawet oczu otwierać ;)

Wariatki...hihihihih. Tak Was czytam I sie smieje na glos ;p Dobrze ze sama w pracy jestem :) Bo jak wariatka wygladam :)

reklama
Do góry