reklama
vinga89
mamusia syneczków
a ja tam potrafię sobie to wyobrazićA co do "hamburgera" to mi się kojarzy z dwiema "bułeczkami" a w środku mięsko... ale nijak nie potrafię sobie tego wyobrazić we dwoje...
A obieranie banana... hmmm... zachciało mi się jeść.
Calineczka001
Fanka BB :)
salli podaję rękę - też mi teraz lepiej :-) aż się wkurzam bo czasami mam focha na mojego a tu nagle taaaka chcica... silniejsza niż foch
czytałam co piszecie, jadłam - zaczęłam się śmiać, zadławiłam się - kaszlałam, śmiałam aż się popłakałam a mój się obraca "czasami mi Ciebie jest normalnie żal" ...
czytałam co piszecie, jadłam - zaczęłam się śmiać, zadławiłam się - kaszlałam, śmiałam aż się popłakałam a mój się obraca "czasami mi Ciebie jest normalnie żal" ...
Salli - zsikam sie zaraz
Inomama, też miałam ten problem odkąd zaszłam, ale polecam wkładki w gacie i po problemie
a ja tam potrafię sobie to wyobrazić
Nie no, ok, ja też mam bujną wyobraźnię, ale to mi lepiej wygląda z dwiema bułeczkami
aż się wkurzam bo czasami mam focha na mojego a tu nagle taaaka chcica... silniejsza niż foch
Ha!! Chcica górą A ja np lubię jak mnie mój obudzi małym bzykankiem Tak na pół śpioszka
A co do twojego. Weź mu powiedz, że przynajmniej się śmiejesz a nie płaczesz Bo chyba to z dwojga lepsze.
Calineczka001
Fanka BB :)
sam się śmiał, a ja oddychać już nie mogłam :-) wariatka ...
a na śpiocha to mój u Nas lubi ... czasam ku jego uciesze udaję, że jeszcze śpię
a na śpiocha to mój u Nas lubi ... czasam ku jego uciesze udaję, że jeszcze śpię
vinga89
mamusia syneczków
mój też tak lubi - tak gada. tylko najfajniejsze że jak go budzę to nagle mu się nie chce faceci
Vinga, wiesz jak to jest z chłopami to oni muszą chcieć
Mój na szczęście nie narzeka jak się do niego dobieram Uroki młodszego chłopa
A rano sam zaczyna. Zazwyczaj jak śpię tyłem do niego. To coś tam szepce o "jego kochanej łyżeczce" hihi.
W sumie fajnie bo nie muszę nawet oczu otwierać
Mój na szczęście nie narzeka jak się do niego dobieram Uroki młodszego chłopa
A rano sam zaczyna. Zazwyczaj jak śpię tyłem do niego. To coś tam szepce o "jego kochanej łyżeczce" hihi.
W sumie fajnie bo nie muszę nawet oczu otwierać
reklama
Podziel się: