reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

reklama
salli podaję rękę - też mi teraz lepiej :-) aż się wkurzam bo czasami mam focha na mojego a tu nagle taaaka chcica... silniejsza niż foch :szok:

czytałam co piszecie, jadłam - zaczęłam się śmiać, zadławiłam się - kaszlałam, śmiałam aż się popłakałam :-D a mój się obraca "czasami mi Ciebie jest normalnie żal" ... :dry:

Salli - zsikam sie zaraz:)

Inomama, też miałam ten problem odkąd zaszłam, ale polecam wkładki w gacie i po problemie :rofl:

a ja tam potrafię sobie to wyobrazić :p

Nie no, ok, ja też mam bujną wyobraźnię, ale to mi lepiej wygląda z dwiema bułeczkami :p

aż się wkurzam bo czasami mam focha na mojego a tu nagle taaaka chcica... silniejsza niż foch :szok:

czytałam co piszecie, jadłam - zaczęłam się śmiać, zadławiłam się - kaszlałam, śmiałam aż się popłakałam :-D a mój się obraca "czasami mi Ciebie jest normalnie żal" ... :dry:

Ha!! Chcica górą :) A ja np lubię jak mnie mój obudzi małym bzykankiem :) Tak na pół śpioszka :D

A co do twojego. Weź mu powiedz, że przynajmniej się śmiejesz a nie płaczesz ;) Bo chyba to z dwojga lepsze.

Vinga, wiesz jak to jest z chłopami :) to oni muszą chcieć ;)
Mój na szczęście nie narzeka jak się do niego dobieram :D Uroki młodszego chłopa ;)
A rano sam zaczyna. Zazwyczaj jak śpię tyłem do niego. To coś tam szepce o "jego kochanej łyżeczce" hihi.
W sumie fajnie bo nie muszę nawet oczu otwierać ;)

Wariatki...hihihihih. Tak Was czytam I sie smieje na glos ;p Dobrze ze sama w pracy jestem :) Bo jak wariatka wygladam :)

reklama
Do góry