reklama
vinga89
mamusia syneczków
ostatnio byłam u sąsiadki i jej mama powiedziała, że przepowie mi czy będę mieć chłopca czy dziewczynkę. kazała mi usiąść na trawie i wstać. okazało się że będę miała chłopca bo podparłam się lewą ręką (hahaha). uśmiałam się jak nigdy. i niby to zawsze się sąsiadce sprawdza
Tina1201
Fanka BB :)
A sprawdzałyscie dziewczyny chinski kalendarz płci?? Płeć okresla sie wg wieku mamy w momencie zaplodnienia i miesiąca zapłodnienia. Podobno sprawdza sie w 80 %. I powiem Wam, ze kiedy porównywałam wyniki moich znajomych, rodziny to bardzo duzo (spora wiekszosc) sie zgadza) Mi wyszła dziewuszka
vinga89
mamusia syneczków
Ja patrzyłam w poprzedniej ciąży, wyszła mi dziewczynka, a jak widzicie mam synka
miejskibandyta
Fanka BB :)
Odnośnie objawów - paskuuudny humor! Zło i żółć i w ogóle ble!!!
P
Pustiszi
Gość
Ja sprawdzałam na początku ciąży wyszedł chłopiec, 1 myśl gdy się dowiedziałam że syn ale za miesiąc mniej więcej będziemy wiedziały kogo prZywitamy A ja od soboty lekkie mdłości miałam natomiast teraz powoli zaczynam z obrzydzeniem patrzeć na cole co mnie okroooooopnie cieszy
Anisen
kochamy Cię mocno
odnośnie chinskiego kalendarza to u mnie Kinga to chłopak a Kuba to dziewczyna zupełnie na odwrót
Ja z objawów mam mdłości koszmarne znów . Dziś 3 razy zaliczone wc a mimo tego stale jestem głodna. Toż to szaleństwo na maksa
Ja z objawów mam mdłości koszmarne znów . Dziś 3 razy zaliczone wc a mimo tego stale jestem głodna. Toż to szaleństwo na maksa
A ja nie chcę zapeszać ale chyba etap mdłości mam już za sobą:-) Zdarza mi się jeszcze że przez jakiś zapach zrobi mi się niedobrze ale w porównaniu do tego co było miesiąc temu teraz jest już super;-) Dziś nawet udało mi się pierwszy raz od bardzo dawna normalnie zjeść kanapkę z szynką;-)
Jejku, popatrzyłam właśnie na swój suwaczek i wychodzi na to że zaczął mi się drugi trymestr
Jejku, popatrzyłam właśnie na swój suwaczek i wychodzi na to że zaczął mi się drugi trymestr
reklama
anbas
Mamusia Kubusia
Dokladnie tak Jagus - gratulacje!! :-)
Wiecic co dziewczyny...NIe wiem czy to objaw ciazowy ale zaczelo mnie juz niepokoic...:-) Bo ja mam ochoote cos jesc nawet gdy nie jestem specjalnie glodna. Tylko kombinuje co by sobie skubnac... Musze nad tym jakos zapanowac bo inaczej mi na koncowce waga przekroczy magiczne trzy cyferki i bedzie potm placz...:-)
Ale jak tu nad tym zapanoiwac kiedy mi sie co chwila czego innego zachce....ehhhhh
Wiecic co dziewczyny...NIe wiem czy to objaw ciazowy ale zaczelo mnie juz niepokoic...:-) Bo ja mam ochoote cos jesc nawet gdy nie jestem specjalnie glodna. Tylko kombinuje co by sobie skubnac... Musze nad tym jakos zapanowac bo inaczej mi na koncowce waga przekroczy magiczne trzy cyferki i bedzie potm placz...:-)
Ale jak tu nad tym zapanoiwac kiedy mi sie co chwila czego innego zachce....ehhhhh
Podziel się: