Ohhh to i ja ponarzekam, puchną mi nogi i ręce. Rano po nocy to nie mogę zacisnąć pięści. Wogóle czuję jakby to nie moje dłonie były- ciężko cokolwiek się nimi robi. Dodatkowo w niedzielę przyplątało się przeziębienie- już 2 raz w tej ciąży :-( Mam tylko nadzieje, że maleństwo ma się lepiej niż ja.
reklama
Ag - KrK 89
Fanka BB :)
skoro troszkę narzekacie to i ja dołączę ;-) ja już mam wszystko co możliwe jest po pierwsze nie śpię po nocach od jakiegoś miesiąca czy dwóch ( straciłam rachubę) dalej przeziębiona jestem, mam biegunkę, skurcze, stopy jak u Frodo z Władcy Pierścieni, dłonie jak Shrek, rozstępy na brzuchu, nacisk na pęcherz, coś a'la zgaga tak więc wesoło mi
to ja ponarzekam też, a co..
alergia sie przypałetała bo sie wziełam za grabienie lisci tam gdzie koty łażą.. i leci mi z nosa..
Brzuch mnie w nocy rwie, a jak dzis spałam z poduszka pod brzuchem to musiałam jej w nocy pilnowac - mniej bolał, ale i tak czujnie spalam...
I ciagle mi niedobrze i normalnie na nic do jedzenia nie mam ochoty, bo zaraz mnie mdli i nie moge sie nachylac bo zwróce..
i jeszcze dzis stawy krzyzowo-biodrowe bola, wiec chodze jak kaczka sie kołyszac na boki i boli przy każdym kroku..
Koniec narzekania
alergia sie przypałetała bo sie wziełam za grabienie lisci tam gdzie koty łażą.. i leci mi z nosa..
Brzuch mnie w nocy rwie, a jak dzis spałam z poduszka pod brzuchem to musiałam jej w nocy pilnowac - mniej bolał, ale i tak czujnie spalam...
I ciagle mi niedobrze i normalnie na nic do jedzenia nie mam ochoty, bo zaraz mnie mdli i nie moge sie nachylac bo zwróce..
i jeszcze dzis stawy krzyzowo-biodrowe bola, wiec chodze jak kaczka sie kołyszac na boki i boli przy każdym kroku..
Koniec narzekania
vici
mama Victor´a & Raphael`a
lucere wspolczuje alergii ,boli iczujnych nocek a do kaczki ( ja mowie pingwin ) i bolu przy chodzeniu podaje raczke
uuf moj ulubiony watek do narzekania
mnie od kilku dni boli lewy posladek..jakies mam takie dziwne uczucie jakby byl sparalizowany a za chwile znow boli..
z tym sikaniem to smiech na sali,bo zalezy jak usiade tak albo mi sie bardzo chce albo wcale!
mnie od kilku dni boli lewy posladek..jakies mam takie dziwne uczucie jakby byl sparalizowany a za chwile znow boli..
z tym sikaniem to smiech na sali,bo zalezy jak usiade tak albo mi sie bardzo chce albo wcale!
mb89
Oj dziewczynki współczuję.
Ag Krk to ci się przyplątało wszystko co możliwe
Ag Krk to ci się przyplątało wszystko co możliwe
Pieknaszyszunia
Mieszko pręży się na całego, nogi to ja czuje pod zebrami, ze hoho, głowa na dole i skubaniec się rozciąga
du.pa mi cierpnie od leżenia na lewym boku
Żadna noc nie jest przespana, eM sie śmieje ze gniazdko sobie wije, podkład na łózko położony co bym nie zrobiła łóżka wodnego, każdego dnia latam na miotle, gotuje, ogarniam, mieszkowe rzeczy przekładam, a eM na to ze on jeszcze nie gotowy żebym nie rodziła, jak mu wspominam ze mnie na dole cos tam ciągnie i czuje sie okresowo zwariował, co on potrzebuje wcześniej odbyć pielgrzymkę, czy jak;-)...
Żadna noc nie jest przespana, eM sie śmieje ze gniazdko sobie wije, podkład na łózko położony co bym nie zrobiła łóżka wodnego, każdego dnia latam na miotle, gotuje, ogarniam, mieszkowe rzeczy przekładam, a eM na to ze on jeszcze nie gotowy żebym nie rodziła, jak mu wspominam ze mnie na dole cos tam ciągnie i czuje sie okresowo zwariował, co on potrzebuje wcześniej odbyć pielgrzymkę, czy jak;-)...
Mieszko pręży się na całego, nogi to ja czuje pod zebrami, ze hoho, głowa na dole i skubaniec się rozciąga
jakbym czytała co u mnie... bo identycznie. Śpię na ceracie i młodzież w brzuchu fika koziołki i szuka wyjścia. Chyba nasze dzieciaczki chcą już się ewakuować
reklama
Podziel się: