reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe dolegliwości

reklama
ananaska a rozmawialas o tym z lekarzem? Masz jakies zatrucie czy biegunke? Ja mam nakaz przy wymiotach do szpitala sie wstawic:nerd:

nie nie rozmawiałam z lekarzem...mój przyjmuje 1 raz w tygodniu na nfz...ale wczoraj wieczorem powtórka...zasnełam po 1 w nocy...nawet nie mam co iść do lekarza bo jak byłam ostatnio to mi dała p doktor tylko drosetux...

ananaska, kurczę, może inny lekarz? wymioty to potrafi być poważna sprawa:/

u mnie się powolutku rozwija wachlarz dolegliwości:D od kilku dni boli mnie "podwozie" <nawet nie umiem umiejscowić, czy to miednica, jakieś mięśnie, czy co - obstawiałabym rozszerzającą się powoli miednicę>, zwłaszcza przy odwracaniu się z boczku na boczek na łóżku i wstawaniu z tegoż. no i maluszek co wieczór sprawdza czy moje żebra nie przesunęły się przypadkiem kawałeczek, żeby mógł sobie na wieczór nóżki wygodniej ułożyć <chwała Panu, nie kopie, tylko naciska>.

wymioty od drapania w gardle są...zapytam w aptece dziś może coś mi pomogą...ale czuję się okropnie...

ja też czuję nacisk takie kucia momentami...o spaniu nie ma mowy normalnym...

ananaska kurcze, mam nadzieję, że Ci przejdzie... A masz chociaż możliwość, żeby trochę poleżeć i odpocząć...?
Tigi to mnie chyba też to boli, bo też nie potrafię umiejscowić dokładnie, ale "podwozie" dobrze to odzwierciedla i jak kaczka przez to chodzę :p:p:p

im bliżej końca tym wiecej podobnych mamy dolegliwości ale to juz ostatnie chwile damy rade :tak:
ANANASKA trzymaj sie wspolczuje takiego samopoczucia:-(

mnie meczy katar od dluzszego czasu ale to chyba nie przeziebienie bo moge caly dzien nie miec a wieczorem nawałnica kicham i smarkam moze to jakas alergia...nie mam pojecia

cos tam poleżę...pani w aptece dała mi do ssania jakieś tabletki...najlepiej mi gripex pomaga ale teraz nie można...ach aby skurczy zadnych nie dostac za wczesnie to bedzie ok.dzieki za troskę :*

reklama
Do góry