reklama
MamUśKaaa88
Fanka BB :)
Ananaska a no właśnie pamiętałam, że się przeprowadziłaś, ale nie pamiętałam gdzie. Tj świtał mi Ursus (ale to może wcześniej mieszkałaś tam? ) a w ogóle patrzę na nasze suwczaki i są "łeb w łeb"
za tydzien ... az tak mi sie nie spieszy hehe
no to było pod koniec ciąży bo 37 tydzień:-)
mamaktosia
Fanka BB :)
Ja mam non stop co kilka minut dosłownie czasem okropnie bolą ... w sobotę byłam na ip , odesłali mnie do domu po ktg ... miałam rozwarcie na palec , ale poleżałam 3 dni po rozwarciu ani śladu , a szyja długa mimo tych twardnień ... ale jak cię to martwi to podjedź na ktg to będziesz wiedziała
reklama
Arteofbeauty
Zaangażowana w BB
no to i ja zaczynam sie stresować..37tydz - caly dzien wszystko ok i zaczelo sie jakie mega czeste wypróżnianie - juz kilka razy tego wieczoru.
Siedze i czytam co to znaczy dla mnie bo sie martwie..oczywiscie juz po swojemu dedukuje sobie ze ponoc pierwsze bole porodowe sa jak przy okresie - mnie jak mialam okres zaczynalo bolec troche ale wlasnie pojawialo sie czeste wyproznianie zawsze no i sie waham czy cos sie dzieje czy nie...
awaryjnie depilacje wykonalam ale spac nie ide bo mam stresa :/
Siedze i czytam co to znaczy dla mnie bo sie martwie..oczywiscie juz po swojemu dedukuje sobie ze ponoc pierwsze bole porodowe sa jak przy okresie - mnie jak mialam okres zaczynalo bolec troche ale wlasnie pojawialo sie czeste wyproznianie zawsze no i sie waham czy cos sie dzieje czy nie...
awaryjnie depilacje wykonalam ale spac nie ide bo mam stresa :/
Podziel się: