reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe dolegliwosci

robaczek super że się lepiej czujesz i obijaj się jak najwięcej. Ja Ci muszę powiedzieć, że nie za specjalnie biorę się za roboty domowe. 2 razy w tygodniu poodkurzam i tyle.:)

reklama
ja odkurzam codziennie bo przy dwulatku nie da się inaczej, ale ogólnie ograniczyłam wszystko co może powodować wysiłek brzucha do spraw naprawde koniecznych

a ja się obawiam że dopadły mnie hemoroidy......:wściekła/y: masakra
jak mi jeszcze ktoś powie że ciąża to piękny stan to się zdenerwuję
dziś mam nawet takie myśli, że urodzę 1 dziecko i na tym koniec

myself ja potrzebowałam ponad 3 lat zeby mój instynkt wygrał :-D ale to raczej wina porodu i okresu niemowlecego małej kiedy nie spała, nie jadła i wyła non stop, niż samego okresu ciąży. Zarzekałam sie,ze nigdy wiecej.

A u mnie dziś siara sie pojawiła :crazy: jak dla mnie za szybko troche. Znaczy wiem,ze sie zdarza juz predzej nawet ale ja jkos jeszcze nie gotowa, przeciez jeszcze tyle czasu :-D

reklama
myself
ja miałam hemoroidy w pierwszej ciąży ale wystarczyła maść i przeszło, uważaj żeby zaparcia cię nie dopadały bo to pogłębia problem

miałam po urodzeniu dziecka takie myśli że nie chcę drugiego dziecka i gdybym wpadła zaraz po ciąży to bym się naprawdę załamała, potrzebowałam ok roku żeby zapragnąć drugiego dziecka, było mi ciężko z małym, w nocy budził się milion razy, czułam się wyczerpana, aż miewałam zawroty głowy, nie miałam na nic sił, ale to wszystko się zapomina:tak:

Do góry