reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Ja szłam na porodowke a pielęgniarka/położna czekała na rodzaca. Podchodzę blisko a ona za mnie patrzy i szuka kogoś. I do mnie z tekstem żebym nie zaslaniala bo kobieta z pełnym rozwarciem idzie na porodowke a ja jak do inkubatora z dzieckiem to po lewo. Ja oczy wywalilam i do niej ze to ja ta z pełnym rozwarciem. Nie mogła uwierzyć. Tak wyglądał mój pierwszy spacer na porodowke.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja szłam na porodowke a pielęgniarka/położna czekała na rodzaca. Podchodzę blisko a ona za mnie patrzy i szuka kogoś. I do mnie z tekstem żebym nie zaslaniala bo kobieta z pełnym rozwarciem idzie na porodowke a ja jak do inkubatora z dzieckiem to po lewo. Ja oczy wywalilam i do niej ze to ja ta z pełnym rozwarciem. Nie mogła uwierzyć. Tak wyglądał mój pierwszy spacer na porodowke.

Haha... ciekawe jak będzie wyglądał mój pierwszy spacer na porodówkę:)

Haha... ciekawe jak będzie wyglądał mój pierwszy spacer na porodówkę:)
Jak będziesz na patologii to pewnie podobnie. Jak będziesz szla z izby to raczej Cie nie pomyla tak jak mnie. :)
u mnie maz pojechał do domu bo lekarz powiedział ze urodze nastepnego dnia. Dojechał do domu i musiał wracać. Dojechał jak juz glowke było widać. W karcie wpisali ze pierwsza faza trwala 1 godz a druga 10 min. :)

A to ja :) początek 17 tyg :)

Załączniki

• WP_20160621_19_51_31_Pro.jpg
    WP_20160621_19_51_31_Pro.jpg
    335,2 KB · Wyświetleń: 212
Jak będziesz na patologii to pewnie podobnie. Jak będziesz szla z izby to raczej Cie nie pomyla tak jak mnie. :)
u mnie maz pojechał do domu bo lekarz powiedział ze urodze nastepnego dnia. Dojechał do domu i musiał wracać. Dojechał jak juz glowke było widać. W karcie wpisali ze pierwsza faza trwala 1 godz a druga 10 min. :)

U mnie tak samo było, meza wyslali do domu bo niby nie rodzilam i ledwo dojechal to musial wracac [emoji23] zdazyl spokojnie bo u mnie 2 godziny porod [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow, ekspress, super.

reklama
Do góry