Widzę, że masz tak samo jak ja na razie się czuje jakbym utyła- szczególnie, że jestem "duża" na co dzień więc żeby nie prowokować komentarzy- "ojej! ale utyłaś!" chodzę w obszernych rzeczach i się maskuję. Jak brzuch już nie będzie pozostawiał wątpliwości będę go podkreślaćNo właśnie na tym etapie też mam takie poczucie, więc na razie jeszcze raczej brzuszek maskuję... Tak za 2-3 tygodnie może będzie bardziej oczywiste że to nie mega wzdęcie tylko dzidziuś
reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
Haha... ja mam identycznie[emoji12] na razie mieszczę się w swojej rzeczy, ale nie wiem jak długo to potrwa. Boję się chodzić na zakupy, bo kupię coś co później będzie nie w moim rozmiarze, a powoli zaczynają się wyprzedaże. Ehhh....[emoji23] Na dzień dzisiejszy mój brzuch prezentuje się tak...Widzę, że masz tak samo jak ja na razie się czuje jakbym utyła- szczególnie, że jestem "duża" na co dzień więc żeby nie prowokować komentarzy- "ojej! ale utyłaś!" chodzę w obszernych rzeczach i się maskuję. Jak brzuch już nie będzie pozostawiał wątpliwości będę go podkreślać
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Haha... ja mam identycznie[emoji12] na razie mieszczę się w swojej rzeczy, ale nie wiem jak długo to potrwa. Boję się chodzić na zakupy, bo kupię coś co później będzie nie w moim rozmiarze, a powoli zaczynają się wyprzedaże. Ehhh....[emoji23] Na dzień dzisiejszy mój brzuch prezentuje się tak...Zobacz załącznik 761026Zobacz załącznik 761027
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ty nie masz brzucha!!!
Nonkatoja
Ty nie masz brzucha!!!
Mam, mam tylko teraz zamiast ciążowy, to jakby więcej tłuszczu na nim było, a wolałabym, żeby już choć trochę wyglądał jak ciążowy..., bo nawet mąż mi powiedział, że gdyby nie widział na USG, to by powiedział, że tylko trochę utyłam...
Nonkatoja
Nonkatoja nie widzę tam brzucha za nic
Ehhh..., a już pocieszałam się, że jednak coś już tam dostrzegam.
Nonkatoja
Nonkatoja ja tam widze taki brzuch o jakim zawsze marzylam hahaha plaski [emoji16]
Chyba się grochu lub bobu najem, żeby mnie wzdęło i wtedy zdjęcie zrobię
reklama
Antiope
To zależy raz, że od siły mięśni brzucha, dwa tego jak dziecko się ułoży i jakie jest duże, no i od ilości wód płodowych. Moja kuzynka miała dzień przed porodem taki mały brzuszek, że na upartego można by ciąży nie zauważyć.Najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa moja babcia mowila do mnie, ze po niej dlugo nie bylo widac, ze w ciazy jest i w szoku, ze ja tak szybko brzuszek dostalam ona taki jak ja teraz miala w 8 miesiacu ...