reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

No właśnie na tym etapie też mam takie poczucie, więc na razie jeszcze raczej brzuszek maskuję... Tak za 2-3 tygodnie może będzie bardziej oczywiste że to nie mega wzdęcie tylko dzidziuś;)
Widzę, że masz tak samo jak ja :) na razie się czuje jakbym utyła- szczególnie, że jestem "duża" na co dzień więc żeby nie prowokować komentarzy- "ojej! ale utyłaś!" chodzę w obszernych rzeczach i się maskuję. Jak brzuch już nie będzie pozostawiał wątpliwości będę go podkreślać :)

reklama
Chociaż ja przytyłam tylko 250g od początku ciąży- a mimo to spodnie w udach są ciaśniejsze... no i nogi mi brzękną ale ja mam żylaki podudzi więc w sumie nie dziwota. Tylko skąd ta druga broda :p

Widzę, że masz tak samo jak ja :) na razie się czuje jakbym utyła- szczególnie, że jestem "duża" na co dzień więc żeby nie prowokować komentarzy- "ojej! ale utyłaś!" chodzę w obszernych rzeczach i się maskuję. Jak brzuch już nie będzie pozostawiał wątpliwości będę go podkreślać :)
Haha... ja mam identycznie[emoji12] na razie mieszczę się w swojej rzeczy, ale nie wiem jak długo to potrwa. Boję się chodzić na zakupy, bo kupię coś co później będzie nie w moim rozmiarze, a powoli zaczynają się wyprzedaże. Ehhh....[emoji23] Na dzień dzisiejszy mój brzuch prezentuje się tak...
1466504184747.jpg
1466504193128.jpg

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1466504184747.jpg
    1466504184747.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 766
  • 1466504193128.jpg
    1466504193128.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 743
reklama
Najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa ;) moja babcia mowila do mnie, ze po niej dlugo nie bylo widac, ze w ciazy jest i w szoku, ze ja tak szybko brzuszek dostalam ;) ona taki jak ja teraz miala w 8 miesiacu ...
To zależy raz, że od siły mięśni brzucha, dwa tego jak dziecko się ułoży i jakie jest duże, no i od ilości wód płodowych. Moja kuzynka miała dzień przed porodem taki mały brzuszek, że na upartego można by ciąży nie zauważyć.

Do góry