za ogromny [emoji79]No to już konkretny ciążowy brzuch
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za ogromny [emoji79]No to już konkretny ciążowy brzuch
Pewnie w każdej kolejnej ciąży wcześniej się robił taki duży?
to fakt juz tak nie rośnieGabina a moze on juz ci nie urosnie? Moj jakos przystopowal szybko bylo widac a teraz nawet luby mowi, ze stoi w miejscu [emoji16] zaczynam sie z tego cieszyc bo poki co jest mi po prostu wygodniej jestem bardziej mobilna itd a jak urosnie nie wiem co to bedzie jak ja sie w tym malym mieszkaniu zmieszcze hahaha
moj przystopowal. nawet taki luzniutki sie robi czasami. az mnie to martwi czasami... ale za to waga zaczela isc w gore. w czwartek u lekarza sprawdze bo chwilowo nie mam jak ale osadzam sie na 1,5 do 2 kg. na szczescie to wynik od poczatku ciazy wiec chyba nie najgorzej...poza tym niczego sobie nie zaluje a zwlaszcza coca-coli mi sie chce (2-3 szklaneczki dziennie) i chipsy co jakies kilka dni... no wiem, zla mama jestemGabina a moze on juz ci nie urosnie? Moj jakos przystopowal szybko bylo widac a teraz nawet luby mowi, ze stoi w miejscu [emoji16] zaczynam sie z tego cieszyc bo poki co jest mi po prostu wygodniej jestem bardziej mobilna itd a jak urosnie nie wiem co to bedzie jak ja sie w tym malym mieszkaniu zmieszcze hahaha
Gabina a moze on juz ci nie urosnie
MalutkiMarzenie" szal " zaczyna sie w 3trymestrze. No giganty wtedy wyskakują.
A to mój 19tc
Zobacz załącznik 761601
ja dzieci rodze od 4 kg w górę wiec brzuchol będzie spory.
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom