reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

reklama
Gabina a moze on juz ci nie urosnie? Moj jakos przystopowal szybko bylo widac a teraz nawet luby mowi, ze stoi w miejscu [emoji16] zaczynam sie z tego cieszyc bo poki co jest mi po prostu wygodniej jestem bardziej mobilna itd a jak urosnie nie wiem co to bedzie jak ja sie w tym malym mieszkaniu zmieszcze hahaha
to fakt juz tak nie rośnie
byly tygodnie kiedy po 5 cm było wiecej w tym tylko 1 cm :)
zobaczymy jak dalej

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Gabina a moze on juz ci nie urosnie? Moj jakos przystopowal szybko bylo widac a teraz nawet luby mowi, ze stoi w miejscu [emoji16] zaczynam sie z tego cieszyc bo poki co jest mi po prostu wygodniej jestem bardziej mobilna itd a jak urosnie nie wiem co to bedzie jak ja sie w tym malym mieszkaniu zmieszcze hahaha
moj przystopowal. nawet taki luzniutki sie robi czasami. az mnie to martwi czasami... ale za to waga zaczela isc w gore. w czwartek u lekarza sprawdze bo chwilowo nie mam jak ale osadzam sie na 1,5 do 2 kg. na szczescie to wynik od poczatku ciazy wiec chyba nie najgorzej...poza tym niczego sobie nie zaluje a zwlaszcza coca-coli mi sie chce (2-3 szklaneczki dziennie) i chipsy co jakies kilka dni... no wiem, zla mama jestem:(

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Gabina a moze on juz ci nie urosnie

Marzenie" szal " zaczyna sie w 3trymestrze. No giganty wtedy wyskakują.

A to mój 19tc
WP_20160624_00120160624133600.jpg

Załączniki

• WP_20160624_00120160624133600.jpg
    WP_20160624_00120160624133600.jpg
    952 KB · Wyświetleń: 914
ja dzieci rodze od 4 kg w górę wiec brzuchol będzie spory. oby nie bylo mi a ciezko bo ostatni semestr szkoly musze zaliczyć i zacząć drugi etap kursu foto; ))

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry