reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Ja szłam na porodowke a pielęgniarka/położna czekała na rodzaca. Podchodzę blisko a ona za mnie patrzy i szuka kogoś. I do mnie z tekstem żebym nie zaslaniala bo kobieta z pełnym rozwarciem idzie na porodowke a ja jak do inkubatora z dzieckiem to po lewo. Ja oczy wywalilam i do niej ze to ja ta z pełnym rozwarciem. Nie mogła uwierzyć. Tak wyglądał mój pierwszy spacer na porodowke.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja szłam na porodowke a pielęgniarka/położna czekała na rodzaca. Podchodzę blisko a ona za mnie patrzy i szuka kogoś. I do mnie z tekstem żebym nie zaslaniala bo kobieta z pełnym rozwarciem idzie na porodowke a ja jak do inkubatora z dzieckiem to po lewo. Ja oczy wywalilam i do niej ze to ja ta z pełnym rozwarciem. Nie mogła uwierzyć. Tak wyglądał mój pierwszy spacer na porodowke.

Haha... ciekawe jak będzie wyglądał mój pierwszy spacer na porodówkę:)

Haha... ciekawe jak będzie wyglądał mój pierwszy spacer na porodówkę:)
Jak będziesz na patologii to pewnie podobnie. Jak będziesz szla z izby to raczej Cie nie pomyla tak jak mnie. :)
u mnie maz pojechał do domu bo lekarz powiedział ze urodze nastepnego dnia. Dojechał do domu i musiał wracać. Dojechał jak juz glowke było widać. W karcie wpisali ze pierwsza faza trwala 1 godz a druga 10 min. :)

A to ja :) początek 17 tyg :)

Załączniki

• WP_20160621_19_51_31_Pro.jpg
    WP_20160621_19_51_31_Pro.jpg
    335,2 KB · Wyświetleń: 216
Jak będziesz na patologii to pewnie podobnie. Jak będziesz szla z izby to raczej Cie nie pomyla tak jak mnie. :)
u mnie maz pojechał do domu bo lekarz powiedział ze urodze nastepnego dnia. Dojechał do domu i musiał wracać. Dojechał jak juz glowke było widać. W karcie wpisali ze pierwsza faza trwala 1 godz a druga 10 min. :)

U mnie tak samo było, meza wyslali do domu bo niby nie rodzilam i ledwo dojechal to musial wracac [emoji23] zdazyl spokojnie bo u mnie 2 godziny porod [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow, ekspress, super.

reklama
Do góry