reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

moj brzusio :)

Załączniki

• Zdjęcie0343.jpg
    Zdjęcie0343.jpg
    606,4 KB · Wyświetleń: 169
reklama
Ja w zyciu taka dumna ze swojego brzucha nie bylam jak teraz haha zawsze mialam obsesje, ze nie jest plaski malo tego teraz sie czuje bardziej seksownie niz wczesniej !
Jadzia zaloz jakas tunike szeroka i juz ;) ja mam kilka takich co sa odciete pod piersiami a na dole rozkloszowane
ja bardz lubie eksoponowac brzuszek i lubie te spojrzenia ludzi :)

Ja w zyciu taka dumna ze swojego brzucha nie bylam jak teraz haha zawsze mialam obsesje, ze nie jest plaski malo tego teraz sie czuje bardziej seksownie niz wczesniej !
Jadzia zaloz jakas tunike szeroka i juz ;) ja mam kilka takich co sa odciete pod piersiami a na dole rozkloszowane
Ja miałam dokładnie to samo w pierwszej ciąży. Teraz trochę mniej.

Moja mama wczoraj wiesz co ty nie wygladasz jakbys w ciazy byla tylko jakbys mocno utyla
Pomyslalam dziekuje ci mamo, ze mnie uswiadamiasz haha
No to Ci pojechała mama. Mój D ma specyficzne poczucie humoru i jak przyszliśmy na imprezę w piątek, to ja tam nie wszystkich znałam i mój D na przywitanie w ramach przedstawienia mnie mówi: "To moja ... , ona nie jest gruba, tylko jest w ciąży" Jak myślicie powinnam go wtedy zastrzelić?

Hahah znam to poczucie humoru, "niestety" sama tego doświadczam, ale i z biegiem czasu przejęłam te zagrywki [emoji6]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Tak oglądam te nasze/wasze brzuszki.. Myślałam,że tylko ja mam "duży" brzuszek jak na 16tydzien ale widze, że nie jestam sama :D a już się bałam,że coś ze mną nie tak,że tak wyglądam :D

Swoją drogą czujecie już ruchy? bo ja mimo prób i skupiania się nie czuję :(

Do góry