reklama
koralinakato
Fanka BB :)
Z dzisiaj 16+2dni
Mam wrażenie, że jest ogromniasty a gdzie tam do końca
A przybyło mi od początku tylko jakieś 3kilo
Mam wrażenie, że jest ogromniasty a gdzie tam do końca
A przybyło mi od początku tylko jakieś 3kilo
elunia1983
Wszystkie brzuszki cudne i jakie różne.
Jadwiga orłowska
A do mnie przyjedzie tato za tydzień i muszę jakoś brzuszek zatuszować. Jak myślicie jak go schować? Bo nie chcę, żeby wiedzieli.
elunia1983
ja bardz lubie eksoponowac brzuszek i lubie te spojrzenia ludziJa w zyciu taka dumna ze swojego brzucha nie bylam jak teraz haha zawsze mialam obsesje, ze nie jest plaski malo tego teraz sie czuje bardziej seksownie niz wczesniej !
Jadzia zaloz jakas tunike szeroka i juz ja mam kilka takich co sa odciete pod piersiami a na dole rozkloszowane
Antiope
Ja miałam dokładnie to samo w pierwszej ciąży. Teraz trochę mniej.Ja w zyciu taka dumna ze swojego brzucha nie bylam jak teraz haha zawsze mialam obsesje, ze nie jest plaski malo tego teraz sie czuje bardziej seksownie niz wczesniej !
Jadzia zaloz jakas tunike szeroka i juz ja mam kilka takich co sa odciete pod piersiami a na dole rozkloszowane
No to Ci pojechała mama. Mój D ma specyficzne poczucie humoru i jak przyszliśmy na imprezę w piątek, to ja tam nie wszystkich znałam i mój D na przywitanie w ramach przedstawienia mnie mówi: "To moja ... , ona nie jest gruba, tylko jest w ciąży" Jak myślicie powinnam go wtedy zastrzelić?Moja mama wczoraj wiesz co ty nie wygladasz jakbys w ciazy byla tylko jakbys mocno utyla
Pomyslalam dziekuje ci mamo, ze mnie uswiadamiasz haha
reklama
koralinakato
Tak oglądam te nasze/wasze brzuszki.. Myślałam,że tylko ja mam "duży" brzuszek jak na 16tydzien ale widze, że nie jestam sama a już się bałam,że coś ze mną nie tak,że tak wyglądam
Swoją drogą czujecie już ruchy? bo ja mimo prób i skupiania się nie czuję
Swoją drogą czujecie już ruchy? bo ja mimo prób i skupiania się nie czuję