reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

reklama
No niby powoli ale jak jestem na glodniaka mniej widać a jak zjem więcej. Ale ostatnio w banku głodna byłam i kazała mi podejść bez kolejki i usiąść więc chyba widać

To mój kilka dni temu

ImageUploadedByForum BabyBoom1461359261.425409.jpg

Przepraszam bo jak nie dodawało mi zdj tak teraz dodaje kilka na raz :/ tych samych juz to zgłosiłam

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1461359234.074346.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1461359234.074346.jpg
    246,5 KB · Wyświetleń: 113
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1461359261.425409.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1461359261.425409.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 519
Em ka super brzusio! :D mój też już taki duży, muszę zdjęcie nowe zrobić. Wgl jaka opalona jesteś :O zazdroszczę :D

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

U mnie w swietle jestem jeszcze bardziej Biała :D hehehe ale ja mam uczulenie na słońce potocznie mowiac, zaraz wysypki dostaje więc już kilka lat zero słońca :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Emka doczekalam się, brzus piękny, ciążowy ze szok.

Ogolnie laski macie ładne brzuchy, az sie napatrzeć nie mogę na te w kolejnych ciazach u mnie rozstępy i brzydki po cc..

A jak Wasze brzuchy jak lezycie? Bo jak stoję to Oki. Mam ale jak leze to aż się zapada i tylko trochę na bliznach odstaje.

Do góry