reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1461442385.348853.jpg

Lili leżąc specjalnie dla Ciebie z hotelowego loża hehe :)

Gaga ślicznie ciążowy :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1461442385.348853.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1461442385.348853.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 704
reklama
Emka istnie ciążowy masz też brzusio, baaardzo mi się podoba! Zgrabniutki do tego.

Gaga wow, wywalio faktycznie i tez ciazowo.

Wam rosnie a mi chyba opadł hihi.

Linka, Ty o tej kulce pisalas. Miałaś tak wcześniej? Od wczoraj trochę podbrzusze pobolewa.. Dzis czuje juz kulkę mocna na bliznie i maluch detektorem wyszukany wyżej, podniósł Się na pewno lekko do góry. Z tym, ze jak się klade, i dotkne to czuje to mocne wybrzuszenie bardziej z prawej, jest tak hmm twardo. Po lewej tez ale dużo mieksze. Myślisz, że to brzuszek tak nietypowo?

reklama
Lili tak bo ja mam dzidzia wyżej , dużo i napewno po lewej stronie bo tak go oglądała na prenetalnym i mówiła ze z lewej strony i jak leżę z rana to taka gula wystaje z lewej strony mniej więcej jak piesc scisnieta , i na około wszystko miękkie tylko ta gula . Zresztą u nas wielorudek to dzidzia maja tyle miejsca ze niedługo kulki będą z różnych stron wyczuwalne :)

Do góry