reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Ulo jak miło :/ kejti
Aob to mnie uda na szczęście jeszcze nie.
Aob to mnie uda na szczęście jeszcze nie.
D
Deleted member 158337
Gość
Mnie boli przy lezeniu na plecach, i lewym boku na prawym jest znośnie. Zmiana pozycji to jak u Aob zgrzytanie zebow. A przy chodzeniu to wgl jest tragedia, po 10minutach mam wrażenie że lewa noga zostaje mi w tyle jakbym ja za sobą ciągnęła :/ krocze jakbym miała z kamienia, jak dotkne wzgorka łonowego to bol się nasila. Ale bol bardziej umiejscowiony jest z lewej strony, od wzgorka przez pachwine aż do tyłka :/ taki rozpychajacy na boki po dłuższym spacerze jakbym mogła to bym nogi stawiała na boki a nie jedna przed drugą [emoji23]
Jutro Idę do ortopedy zobaczymy czy mnie przyjmie.
Kejti nie martw się mi wczoraj babcia powiedziała że "grubo chodzę w ciąży" [emoji23]
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Jutro Idę do ortopedy zobaczymy czy mnie przyjmie.
Kejti nie martw się mi wczoraj babcia powiedziała że "grubo chodzę w ciąży" [emoji23]
D
Deleted member 158337
Gość
emalkadream
Milagros te bóle to z kręgosłupa?czy może rozejscie spojenia lonowego? Moja siostra tak miała ze nogi na boki wykrecala chodząc w bólu. Niestety było to wskazaniem do cc.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 158337
Gość
Emalka nie wiem. Kręgosłup mnie bolał, ale przy bólu kręgosłupa nigdy nie towarzyszył mi ten ból, czułam nacisk ale nie aż do takiego stopnia, a teraz kręgosłup się uspokoił (byłam u fizjoterapeuty, miałam te taśmy i jest dużo lepiej) za to krocze boli. A ja zawsze myślałam że ciąża to taki blogi stanMilagros te bóle to z kręgosłupa?czy może rozejscie spojenia lonowego? Moja siostra tak miała ze nogi na boki wykrecala chodząc w bólu. Niestety było to wskazaniem do cc.
nika2000
Ojej dziewczyny współczuje Wam tych boli. Ja przez dwa miesiące miałam taki silny bol przy kości ogonowej i pojawiał sie wtedy jak po dość intensywnym dniu polezalam. I co dziwne łapał mnie tylko przy leżeniu, ale az tak ze nie mogłam wstać z kanapy. Miałam go dzień w dzień, raz słabszy raz silniejszy, ale samo przeszło. Moze to tez była rwa? Ale sama nie umiem określić czy on promieniował....
Pamietam, ze w tamtej ciazy pod koniec i po porodzie strasznie bolał mnie kręgosłup, ale krocze hmmm nie pamietam, pachwiny na pewno. Ale cos ostatnio o tym czytałam, ze taki bol jest normalny, przyczyna jest rozciąganie więzadeł i spojenia łonowego.
Od niedawna nic mnie nie boli, oby jak najdłużej.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Pamietam, ze w tamtej ciazy pod koniec i po porodzie strasznie bolał mnie kręgosłup, ale krocze hmmm nie pamietam, pachwiny na pewno. Ale cos ostatnio o tym czytałam, ze taki bol jest normalny, przyczyna jest rozciąganie więzadeł i spojenia łonowego.
Od niedawna nic mnie nie boli, oby jak najdłużej.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ostatnia edycja:
Joasia_1986
reklama