reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

Hehe może nie o brzuchu ale dzisiaj mojemu dziadkowi jakas babka powiedziała w kościele że wnuczka "łyd nabrała" miło miło :d

reklama
Ulo jak miło :/ kejti :)

Aob to mnie uda na szczęście jeszcze nie.

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Mnie boli przy lezeniu na plecach, i lewym boku na prawym jest znośnie. Zmiana pozycji to jak u Aob zgrzytanie zebow. A przy chodzeniu to wgl jest tragedia, po 10minutach mam wrażenie że lewa noga zostaje mi w tyle jakbym ja za sobą ciągnęła :/ krocze jakbym miała z kamienia, jak dotkne wzgorka łonowego to bol się nasila. Ale bol bardziej umiejscowiony jest z lewej strony, od wzgorka przez pachwine aż do tyłka :/ taki rozpychajacy na boki po dłuższym spacerze jakbym mogła to bym nogi stawiała na boki a nie jedna przed drugą [emoji23]
Jutro Idę do ortopedy zobaczymy czy mnie przyjmie.

Kejti nie martw się mi wczoraj babcia powiedziała że "grubo chodzę w ciąży" [emoji23]

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

uploadfromtaptalk1469990874761.jpg

W środę zaczynamy 27tydzien ;)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1469990874761.jpg
    uploadfromtaptalk1469990874761.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 537
Milagros te bóle to z kręgosłupa?czy może rozejscie spojenia lonowego? Moja siostra tak miała ze nogi na boki wykrecala chodząc w bólu. Niestety było to wskazaniem do cc.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Milagros te bóle to z kręgosłupa?czy może rozejscie spojenia lonowego? Moja siostra tak miała ze nogi na boki wykrecala chodząc w bólu. Niestety było to wskazaniem do cc.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Emalka nie wiem. Kręgosłup mnie bolał, ale przy bólu kręgosłupa nigdy nie towarzyszył mi ten ból, czułam nacisk ale nie aż do takiego stopnia, a teraz kręgosłup się uspokoił (byłam u fizjoterapeuty, miałam te taśmy i jest dużo lepiej) za to krocze boli. A ja zawsze myślałam że ciąża to taki blogi stan :)

Ojej dziewczyny współczuje Wam tych boli. Ja przez dwa miesiące miałam taki silny bol przy kości ogonowej i pojawiał sie wtedy jak po dość intensywnym dniu polezalam. I co dziwne łapał mnie tylko przy leżeniu, ale az tak ze nie mogłam wstać z kanapy. Miałam go dzień w dzień, raz słabszy raz silniejszy, ale samo przeszło. Moze to tez była rwa? Ale sama nie umiem określić czy on promieniował....
Pamietam, ze w tamtej ciazy pod koniec i po porodzie strasznie bolał mnie kręgosłup, ale krocze hmmm nie pamietam, pachwiny na pewno. Ale cos ostatnio o tym czytałam, ze taki bol jest normalny, przyczyna jest rozciąganie więzadeł i spojenia łonowego.

Od niedawna nic mnie nie boli, oby jak najdłużej.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry