reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :)

reklama
Milagros miałam podobne bóle i lekarz zdiagnozował rozejscie spojenia lonowego, mam się nieprzemęczać, przy pracach domowych robić przerwy, krótkie spacerki wskazane. I moge skorzystać z fizjoterapii.
Delikatne ćwiczenia rozciągające w domu też pomagają.

Dziewczyny brzuszki świetne :D :)
Mój się śmieje ze zaczynam jak wielorybek wyglądać :D

Milagros miałam podobne bóle i lekarz zdiagnozował rozejscie spojenia lonowego, mam się nieprzemęczać, przy pracach domowych robić przerwy, krótkie spacerki wskazane. I moge skorzystać z fizjoterapii.
Delikatne ćwiczenia rozciągające w domu też pomagają.

Dziewczyny brzuszki świetne :D :)
Mój się śmieje ze zaczynam jak wielorybek wyglądać :D
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź ! :) moja każe iść prócz fizjoterapeuty jeszcze do ortopedy bo się martwi ze może coś nie tak (mam krzywy kręgosłup, miednice mam przekrecona) Ale ten ból jest strasznie uciążliwy :/

Mi dwóch lekarzy akurat mówiło że to normalne że boli i w sumie w poprzedniej ciąży to samo ale może mówimy o czymś innym albo ja inaczej to opisuje lekarzom [emoji6]

Mila ja mam taki bol jakby takie parcie na krocze nie wiem jak to opisać ...

Co do pępka juz dawno nje mam a śmiesznie sie nadmuchuje jak balonik jak sie śmieje :)
Brzuszki cudowne macie :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Keejti mi z chodzeniem jeszcze jakoś nie najgorzej ale każda zmiana pozycji a szczególnie na leżąco to ból...

Emka no właśnie mi też ciężko to opisać ale mnie całe krocze boli i uda u góry...

Do góry