reklama
Tak. Ostatnie Usg potwierdziło poprzedni. Będzie 2 chłopców. Łącznie w domu będę miała 4 chłopców i męża wesoło będzieK8sad zrabniusi wiesz już co będziesz miała?
A Ty Juz wiesz co będzie, bo chyba dobrze kojarzę że bliźniaki też będą.?
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Pterusinska
Fanka BB :)
Milagros miałam podobne bóle i lekarz zdiagnozował rozejscie spojenia lonowego, mam się nieprzemęczać, przy pracach domowych robić przerwy, krótkie spacerki wskazane. I moge skorzystać z fizjoterapii.
Delikatne ćwiczenia rozciągające w domu też pomagają.
Dziewczyny brzuszki świetne
Mój się śmieje ze zaczynam jak wielorybek wyglądać
D
Deleted member 158337
Gość
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź ! moja każe iść prócz fizjoterapeuty jeszcze do ortopedy bo się martwi ze może coś nie tak (mam krzywy kręgosłup, miednice mam przekrecona) Ale ten ból jest strasznie uciążliwy :/Milagros miałam podobne bóle i lekarz zdiagnozował rozejscie spojenia lonowego, mam się nieprzemęczać, przy pracach domowych robić przerwy, krótkie spacerki wskazane. I moge skorzystać z fizjoterapii.
aob66
Moderatorka
Mi dwóch lekarzy akurat mówiło że to normalne że boli i w sumie w poprzedniej ciąży to samo ale może mówimy o czymś innym albo ja inaczej to opisuje lekarzom [emoji6]
EM Ka
Fanka BB :)
Mila ja mam taki bol jakby takie parcie na krocze nie wiem jak to opisać ...
Co do pępka juz dawno nje mam a śmiesznie sie nadmuchuje jak balonik jak sie śmieje
Brzuszki cudowne macie
Co do pępka juz dawno nje mam a śmiesznie sie nadmuchuje jak balonik jak sie śmieje
Brzuszki cudowne macie
reklama
aob66
Moderatorka
Keejti mi z chodzeniem jeszcze jakoś nie najgorzej ale każda zmiana pozycji a szczególnie na leżąco to ból...
Emka no właśnie mi też ciężko to opisać ale mnie całe krocze boli i uda u góry...
Emka no właśnie mi też ciężko to opisać ale mnie całe krocze boli i uda u góry...