reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Smile
Sliczny zgrabniutki :-) zazdroszcze nie martwienia sie o kurtke.;-) mama do mnie mowi to trzabylo nie wynierac takiego terminu porodu. Ale ja wole lato przechodzic w wozku z dzidzia niz zime jak z mlodym :-)
Sliczny zgrabniutki :-) zazdroszcze nie martwienia sie o kurtke.;-) mama do mnie mowi to trzabylo nie wynierac takiego terminu porodu. Ale ja wole lato przechodzic w wozku z dzidzia niz zime jak z mlodym :-)
Mississ - o jaaa, no kopara mi opadła jak zobaczyłam Twój brzunio ) To po jedzeniu, czy przed? hihi, super!
Malgos - śliczna piłeczka Ci urosła, ja mam podobnej wielkości
dzięki w tej ciąży piłeczka okrągła, w poprzedniej ciąży na tym etapie miałam piłkę do rugby;dd ps. pokaż brzuszek
Mammamila
Ja jem jak kurczak dlatego pewnie chudne. Fotka w poludnie zrobiona.:-) z jednej str fajnie ale z drugiej hmm boje sie co z kurtka na zime bedzie.. poka swoj!
Malgos
A ty masz problem z kurtka? Nie martwisz sie ze do stycznia lutego trzeba bedzie zmienic? Siadlo mi to na glowe jak nie wiem. W jakas paranoje wpadlam
mam kurtkę z paskiem i jak wyciągnę ten pasek to powinnam się zmieścić hehe;d tak na serio wiem, że zimą będzie problem ale jakoś na chwilę obecną o tym nie myślę;dd pewnie obudzę się z ręką w nocniku.
Ja to przy waszych brzuszkach nie mam go wcale chociaz jak patrze na poprzednie zdj to wydaje mi sie ze nie jest taki szpiczasty i ze nie jest tak na dole albo ja sie schizuje juz. AAaa no i o kurtke to ja sie chyba martwic nie musze :-)
Zobacz załącznik 654987
super brzuszek właśnie taki miałam z dawidkiem;d
mamma-mila
Fanka BB :)
Mississ - ja odnośnie kurtki to wymyśliłam tak, że kupię...ponczo! A jak, i jak nie będę się mogła dopiąć, to ponczem zakryję
missiiss1301
Ee to dobry pomysl jest :-) sa chyba jeszcze takie plaszcze grzybki no nie? Moze cus takiego zakupie:-)
mamma-mila
A tego to nie wiem, ale jestem pewna, że na "grzyba" to się można ściąć
mamma-mila
Tania odzież dla kobiet w ciąży, ubrania ciążowe, pas poporodowy, legginsy - Sklep internetowy, producent 99shop.pl A taki sklep ostatnio znalazł mój mynżu w necie. Jeszcze w nim nie kupowałam, ale ceny są super )
missiiss1301
haha ;-)
A co do sklepu jak kupisz cos to daj znac czy ok :-)
A co do sklepu jak kupisz cos to daj znac czy ok :-)
GingerBaby
reklama
MamUśKaaa88
jakie fajne brzuszki!