reklama
A to moj brzuch 12 tc zdj w szpitalu :-)
śliczny brzuszek
martucha ale słodziak z Twojego synka co do dziewczynki to super ja byłam w podobnym tygodniu na wizycie jak Ty ale mój lekarz nie mówił jeszcze nic o płci.
Albo bd tak jak w pierwszej ciąży, że w 7 miesiącu pytali mi się czy jestem w tej ciąży czy nie 2 tyg temu miałam taki brzuch że nie dali się go zakryc. Tzn mocno się odznaczał a teraz jak ktoś nie wie to się nie domyśli a wie tylko maz i teściowa.
mamma-mila
Fanka BB :)
MyszkaJoasia - portasy jak ta lala hihi, super brzunio! Przy takiej zgrabnej figurce ładnie się odznacza
Martucha - jaka ładna, uśmiechnięta mama a na drugim planie jaki przystojniak!
Mamamm - już co nie co widać i w sumie taki maleńki brzuszek = mało do zrzucenia na wakacje
Martucha - jaka ładna, uśmiechnięta mama a na drugim planie jaki przystojniak!
Mamamm - już co nie co widać i w sumie taki maleńki brzuszek = mało do zrzucenia na wakacje
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Dziewczyny brzuszki super, ale wy to chudziny jestescie
Musze sie zmobilizować i swoj sfotografowac , ale moj to wygląda jakbym wieloryba połknęła przy was
Musze sie zmobilizować i swoj sfotografowac , ale moj to wygląda jakbym wieloryba połknęła przy was
reklama
martucha020290
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny. Tak synu musial sie wcisnąć bo to taki mały modniś, a na siostre zareagował "łee... ja chciełem brata " ale jak mu pokazalam jaka maleńka jest to zaczął miałczeć "oooj, jeeej" itp i przytulac sie
Małgoś jeszcze wszystko moze sie zmienic. 100% Nam nie dał ale bułeczke taką maciupeńką pokazywał siuśka bym poznała z daleka
mamamm ale ty chudzina jesteś Zazdroszcze figury..
mamma-mila dziękujemy bardzo
Małgoś jeszcze wszystko moze sie zmienic. 100% Nam nie dał ale bułeczke taką maciupeńką pokazywał siuśka bym poznała z daleka
mamamm ale ty chudzina jesteś Zazdroszcze figury..
mamma-mila dziękujemy bardzo