reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki

reklama
A to my jutro kończymy 11 tc, brzuszek jakby nie widoczny:)

Załączniki

• 1417027335664.jpg
    1417027335664.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 100
Albo bd tak jak w pierwszej ciąży, że w 7 miesiącu pytali mi się czy jestem w tej ciąży czy nie :D 2 tyg temu miałam taki brzuch że nie dali się go zakryc. Tzn mocno się odznaczał a teraz jak ktoś nie wie to się nie domyśli a wie tylko maz i teściowa.

ja szczerze wolałabym mieć mniejszy niż z Dawidkiem bo boję się, że skóra będzie mi wisiała aż do małej;pp ale zapowiada się na większy.. U mnie już chyba wszyscy wiedzą..nie umiałam się powstrzymać;d

MyszkaJoasia - portasy jak ta lala ;) hihi, super brzunio! Przy takiej zgrabnej figurce ładnie się odznacza ;)
Martucha - jaka ładna, uśmiechnięta mama :) a na drugim planie jaki przystojniak!
Mamamm - już co nie co widać i w sumie taki maleńki brzuszek = mało do zrzucenia na wakacje ;)

Dziewczyny brzuszki super, ale wy to chudziny jestescie :)
Musze sie zmobilizować i swoj sfotografowac , ale moj to wygląda jakbym wieloryba połknęła przy was :zawstydzona/y:

reklama
Dzieki dziewczyny. ;) Tak synu musial sie wcisnąć bo to taki mały modniś, a na siostre zareagował "łee... ja chciełem brata " :p ale jak mu pokazalam jaka maleńka jest to zaczął miałczeć "oooj, jeeej" itp i przytulac sie ;)
Małgoś jeszcze wszystko moze sie zmienic. 100% Nam nie dał ale bułeczke taką maciupeńką pokazywał :p siuśka bym poznała z daleka :p
mamamm ale ty chudzina jesteś ;) Zazdroszcze figury.. ;)
mamma-mila dziękujemy bardzo :D

Do góry