reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki

reklama
maleducada ja tam wolę mieć mniejszy brzuch, bo pod koniec ciąży będzie i lżej. Mój taki raze chyba średni, choc to moja trzecia iąż, więc mięśnie brzucha rozciągnięte na pewno bardziej. Robiłam dziś fotki nawet, ale komórką, i nie wiem gdzie kabel, bo bym pokazała.
A, i rozstępów w żadnej ciąży ani jednego nie miałam, nie wiem dlaczego, ale nie dociekam tylko się cieszę;-)
Smile mój brzuchol chyba podobny ;)

piękne brzusie i te duże i te małe, Maleducada przy synku też tak miałam wylazł dopiero w 6 miesiącu, ale do końca miałam mały, teraz mam taki jak z Achimem przed porodem:-D czyli nie powala ale jest już wyraźnie widoczny.

A oto mój brzusio:) ImageUploadedByForum BabyBoom1421051167.262176.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1421051167.262176.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1421051167.262176.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1421051167.262176.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 142
Maleduca to wcale nie jest regula. Mi z Antkiem rosl oomalutku, a wywalil nagle i nie mam ani jednego rozstepa na brzuchu! Mam na tylku , ale to jedno z lepszych miejsc chuba hehe

Marcysia slicznyyy, widoczny juz ladnie

Mamamm i u Ciebie sie przebija juz;)

Fajne brzucholeee

Smile no widać, że brzuszek ruszył z miejsca;))
Marcysia fajny okrągły brzuszek
mamamm u Ciebie jeszcze mały ale już ładnie się odznacza;)

każdy brzuszek ma coś w sobie;)

dodaję zdjęcie z ciąży z Dawidkiem..to było upalne lato stąd taki strój..jakoś 34tc.

reklama
Do góry