reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki

sesi super! Też taki chcę :p

A to moj 18,0tc.jpg
a dla porównania z pierwszej ciąży w 19, czy 20tc DSC_0167.jpg
DSC_7720_1.jpga to tak w ramach wspomnień :)

Załączniki

• 18,0tc.jpg
    18,0tc.jpg
    3,5 KB · Wyświetleń: 152
  • DSC_0167.jpg
    DSC_0167.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 120
  • DSC_7720_1.jpg
    DSC_7720_1.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 112
reklama
mamma-mila brzusio już bardzo widoczny;) i fajny okrągły.
sesi, nathalienne małe mikro brzuszki;) ale jak ruszą to się zdziwicie;d
mamuśka u Ciebie też już fajnie widać ciąże;)

Malgos - dziękuję ;*
sesi, nathalienne - szczuplutkie mamusie to i brzunio malutki - ale ważne kto w tym brzuniu jest:)
mamuśka - bardzo ładne zdjęcia, piękna pamiątka ;* i obecny brzusio też mi się podoba! :)

Mama mila śliczny brzusio i piękne włoski ja tez jestem szczęśliwą posiadaczka kręconych włosów. Ciekawe czy dzidzia odziedziczy je po mnie :)
natahaline brzuszek narzazie malutki ale pewnie w ciągu tygodni wyskoczy do przodu :)

Oj Malutkans ja też mam takie wrażenie. Tu same chudzinki a ja przez święta 2 kilo na plus. Jak nic nie tyłam to nic a ja już to dawaj z grubej rury do przodu. Ale będę grubas :szok:

Mąż mi zrobił przed chwilą zdjęcia, więc się "pochwalę".
Śmieje się ze mnie, że wyglądam teraz jak przeciętna kobieta "nieciężarna" i aż się nie chce wierzyć, że połowa ciąży za mną.
A ja się tylko boje że jak nagle zacznie rosnąć, to potem będę cała w rozstępach ;p

Załączniki

• IMG_20150110_212053.jpg
    IMG_20150110_212053.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 121
  • IMG_20150110_211928.jpg
    IMG_20150110_211928.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Do góry