reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe brzuszki

a bo ja bym chciała żeby było w porządku i tylko czekam do tego piątku, a kurcze większość ma wizytę w czwartek a ja sama zostałam na piątek :-(

Ostatnio też miałam tak że czułam takie puknięcia i gdzieś czytałam na necie że kobiety które wczesniej rodziły to raz ze szybciej widac u nich brzuszek to jeszcze mozliwoscia jest to ze czuja nie tak czeste ale czuja takie wlasnie pukanie ale czesto jest to mylone z jelitami tzn gazami w brzuszku

Blondi gratuluje i zazdroszcze! :) ja juz nie moge sie doczekac :)

reklama
sylwia9 to na pewno jest dzidzia:) trzymaj sie tej mysli. jelita jelitami ale dziecko to inaczej czuc! ja pisalam kilka dni temu ale nikt chyba nie doczytal, ze 3 razy w ciagu 3 dni nagle poczulam takie pukniecie i tak jakby mi brzuch zadrzal od srodka, dokladnie tak bym to opisala - drgania. nie mialam tego wczesniej wiec jestem pewna, ze to dziecko moje:)

Dokładnie! :) I z czasem będziemy czuły to częściej :) Ktoś inny może nie wierzyc albo uwazac ze to za wczesnie ale kobieta ktora wczesniej byla w ciazy to wie jakie to uczucie :)

ja dziś spytałam mojego czy widać już brzuszek a on tak już jest więc mówię to trzeba smarować a on nie jeszcze w zasadzie to nie widać ;-) jak to chłop leniwy jest. .

U mnie z mężem to samo ;/ mówie wczoraj do niego zrób mi zdj bo chciałam wysłac przyjaciółce a on do mnie ' po co jeszcze nic nie widac' ;/ chyba tylko my kobiety widzimy nasze brzuchy bez kitu...

no to mój jest chyba pod tym względem inny :)
cały czas mnie po brzuchu głaszcze i mówi że już duży jest i się bardzo cieszy :tak:

ja jak narazie czuje jedynie ruchy jelit ;-) hahah jestem pewna w 100% ze to nie maluszek , wiec z niecierpliwoscia czekam na ta chwile :-)

ja pisalam kilka dni temu ale nikt chyba nie doczytal, ze 3 razy w ciagu 3 dni nagle poczulam takie pukniecie i tak jakby mi brzuch zadrzal od srodka, dokladnie tak bym to opisala - drgania. nie mialam tego wczesniej wiec jestem pewna, ze to dziecko moje:)
Gratulacje! U mnie na początku to było albo puk, albo łaskotki.

Ostatnio też miałam tak że czułam takie puknięcia i gdzieś czytałam na necie że kobiety które wczesniej rodziły to raz ze szybciej widac u nich brzuszek to jeszcze mozliwoscia jest to ze czuja nie tak czeste ale czuja takie wlasnie pukanie ale czesto jest to mylone z gazami
O nie, bez przesady:) gazu sie raczej przelewają a nie pukają do mamy:) tego uczucia nie da sie pomylić i gratuluję pierwszych ruchów!

ja dziś spytałam mojego czy widać już brzuszek a on tak już jest więc mówię to trzeba smarować a on nie jeszcze w zasadzie to nie widać ;-) jak to chłop leniwy jest. .
Haaaaaa cwany jest :)

reklama
Mój mąż też całuje i czasem powie coś do brzuszka:-) a jak się żegna do pracy to całuje mnie i brzuszek.
Ja mam też wrażenie że czasem czuję inne ruchy, takie nieznane, pukanie, muskanie, tylko ja nie za bardzo wiem czego mam się spodziewać więc czekam na wyraźniejsze znaki od dzidziusia heh

Do góry