reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe brzuszki

ja juz od dawna takie pukanie czuje ;) a od dziś to już takie mocniejsze i cały dzien prawie ;)
super uczucie a moj P zauwaza jak rosnie brzuszek i glaszcze go i słucha czy dzidzie słychac przez brzuch ;)

reklama
Kerna- śliczny ciążowy brzusio:-)

mój mąż też nie głaszcze mnie po brzuchu , no i dobrze, ja tam tego nawet za bardzo nie lubię , wystarczy że moja trójka po kilkanaście razy dziennie albo mnie głaszcze albo przykłada głowę do brzuchu w nadziei że coś poczują lub usłyszą:-D ale wiem że mój mąż jest fajnym tatą i dla kolejnego malucha też będzie i to mi wystarczy. Wystarczy mi też że troszczy się o mnie i o moje samopoczucie, nie musi namiętnie gadać lub macać brzucha:tak:

Dziewczyny, śliczne ciążowe brzuszki :-) Mój niestety ciągle obtłuszczony choć wygląda jak ciążowy i ciuchy już muszę wygodne nosić . . . A małż, . . . wychodzę z założenia, że nie "czuje" ciąży, dopiero po porodzie "zaczyna" być prawdziwym ojcem, choć nie powiem czasem się troszczy, zabrania mi jeść niezdrowo, rzadko jednak dotyka czy gada do brzuszka.

ech tez chciałabym mieć taki ładny brzuszek niestety należę do tych nieszczęśnic które całe życie wyglądają jak w ciąży:-D zamiast ładnie zaokrąglonego brzuszka mam zwisający brzuchal fuj :szok::angry: dbam o dietę a mimo wszystko od początku przytyłam już 4 kg :wściekła/y: nie wiem co to dalej będzie

Grzechotka to jesteśmy we 2:-)
mój maz tez z tych mniej okazujących uczucia,przynajmniej na razie bo pamiętam jak w poprzedniej ciąży wyczuwal kopniaki Szymka to sam zaczal gadac do brzuch ,cos tam nucic ,nawet probowal czytac książki czym rozsmieszal mnie do lez

Wreszcie się zmobilizowałam i zrobiłam to zdjęcie. Zaraz 16 tydzień i podobnie jak grzechotka też już z 4kg do przodu. I czekam, aż moje maleństwo zacznie robić wygibasy takie, że też je poczuję :-)
DSCN6569a.jpg

Załączniki

• DSCN6569a.jpg
    DSCN6569a.jpg
    7,7 KB · Wyświetleń: 71
Marta super brzuszek :-) jestesmy doładnie w tym samym tygodniu ciazy a u mnie nic nie widac ... hmm ...
a kg sie nie przejmuj bo zrzucisz po ciazy:tak:

To i ja wrzuce moje brzuchola. Prawie 15 tydz :). Nie wiem ile przytyłam bo waga mi sie zepsuła ale jeszcze tydzień temu było 2 kg. Brzuchola wywaliło dość... pomijając to, że zawsze byłam przy sobie :) Mam nadzieje, że wskoczy bo 1 raz dodaje fotkę :)
2s01obn.jpg

reklama
Do góry