reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe brzuszki

ja też polecam h&m. kupiłam tam spodnie i bluzki ciążowe plus biustonosze do karmienia. większość przy ostatniej ciąży teraz tylko do kupuje jak coś fajnego zobaczę

reklama
widzę, że każda z nas ma inny brzuch :) fajnie tak sobie pooglądać.

ja też się pochwalę :)
ostatnie zdjęcie jest z zeszłego poniedziałku... dziś już nowe zrobione :)
986568_10151796212377417_264638519_n.jpg

Załączniki

• 986568_10151796212377417_264638519_n.jpg
    986568_10151796212377417_264638519_n.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 114
Jane spora różnica, podobnie jest u mnie :-)
Beti wydaje mi sie że mam podobny brzuch do Twojego z ranka
a to mój przed chwilką:
DSC06647.jpgDSC06646.jpg15 tydzień 4 dni

Załączniki

• DSC06647.jpg
    DSC06647.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC06646.jpg
    DSC06646.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 83
Ale ładne brzuszki!!!! :)

jane jaka różnica! teraz brzusio ślicznie zaokrąglony :) i w pierwszej chwili myślałam że obciełas tez włoski bo na drugim zdj wydają się krótsze ale chyba mi się tak wydaje :)

Beti u Ciebie też widać wyraźnie zaokrąglony brzuszek, i widzę że masz kolczyka, Ja swojego wyciagnelam w pierwszej ciazy i do dzisiaj nie wsadzilam bo mi jedna blonka zarosla a nie jestem na tyle odwazna zeby sobie samej przebic, zreszta jak bym miała taki ładny brzuszek jak Ty to moze byc zrobila sobie drugi raz :)

małkus a u Ciebie to już brzucholek ciążowy widac na maxa! Pięknie zaokrąglony :)

W ogóle widze że Wszystkie takie chudziutkie może nic dziwnego że u mnie tak dziwnie widac ten brzuch a raczej te podbrzusze którego prawie nie ma ;/

reklama
Do góry