reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe brzuszki

sylwia9 co ty pieprzysz przeciez ty szczupla jestes!!!!!!!!! nie zauwazylam zebys miala jakies dodtakowe kg na zdjeciu:) serio nie zrzedz babo;) a wizyta juz tuz tuz:)

reklama
No bo patrze na Wasze brzuszki i od razu widac że są ciążowe i podbrzusze ładnie Wam się łączy z brzuszkiem a u mnie jest płaściutkie - wcześniej tak nie miałam i to mnie bardzo martwi.... a wizyta w piątek na 13... chyba padne ze stresu przed nia..

Dzięki dziewczyny-teraz wydaje mi się, że brzuszek znowu większy, powiększamy się jak nic;-)
Sylwia-ja też nie widzę na Twoim zdjeciu żadnych dodatkowych kg:eek: A kształt brzuszka jest chyba indywidualny;-)
Jane-fajnie zestawiłaś te zdjęcia-widać, że brzuszek rośnie:-)
Beti-troszeczkę się zaokrąglił:tak:Mój też jest wieczorem dwa razy większy;-)
Małkus-ładny brzuszek ciązowy:tak:
Karolina-i Twój brzuch urósł:tak:
Myg-u Ciebie podobnie jak u Beti-ładnie zaokrąglony brzuszek:tak:

Bo to zdjęcie jakie dodałam na tym wątku wcześniej wydaje się jak najbardziej normalne ale nie dawno wstawiłam zdjęcie aktualnego brzuszka na forum lutuweczek bo zauważyłam że macica <podbrzusze> mi się zmniejszyło i jest prawie płaskie tak jak przed ciążą...

sylwia nie panikuj:p brzuch zmienia sie codziennie bo rosnie, a my jestesmy teraz bardzo wyczulone na kazda zmiane bo ciagle sie obserwujemy. Ja wieczorem nie mialam brzucha wcale, w nocy sie obudzialm bo mnie bolala macica, a rano obudzilam sie z wystajacym brzuszkiem i kazdego kolejnego dnia jest wiekszy:)))

Milego wieczorka dziewczyny:)

reklama
Do góry