reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe brzuszki

sylwia9 co ty pieprzysz przeciez ty szczupla jestes!!!!!!!!! nie zauwazylam zebys miala jakies dodtakowe kg na zdjeciu:) serio nie zrzedz babo;) a wizyta juz tuz tuz:)

reklama
No bo patrze na Wasze brzuszki i od razu widac że są ciążowe i podbrzusze ładnie Wam się łączy z brzuszkiem a u mnie jest płaściutkie - wcześniej tak nie miałam i to mnie bardzo martwi.... a wizyta w piątek na 13... chyba padne ze stresu przed nia..

Dzięki dziewczyny-teraz wydaje mi się, że brzuszek znowu większy, powiększamy się jak nic;-)
Sylwia-ja też nie widzę na Twoim zdjeciu żadnych dodatkowych kg:eek: A kształt brzuszka jest chyba indywidualny;-)
Jane-fajnie zestawiłaś te zdjęcia-widać, że brzuszek rośnie:-)
Beti-troszeczkę się zaokrąglił:tak:Mój też jest wieczorem dwa razy większy;-)
Małkus-ładny brzuszek ciązowy:tak:
Karolina-i Twój brzuch urósł:tak:
Myg-u Ciebie podobnie jak u Beti-ładnie zaokrąglony brzuszek:tak:

Bo to zdjęcie jakie dodałam na tym wątku wcześniej wydaje się jak najbardziej normalne ale nie dawno wstawiłam zdjęcie aktualnego brzuszka na forum lutuweczek bo zauważyłam że macica <podbrzusze> mi się zmniejszyło i jest prawie płaskie tak jak przed ciążą...

sylwia nie panikuj:p brzuch zmienia sie codziennie bo rosnie, a my jestesmy teraz bardzo wyczulone na kazda zmiane bo ciagle sie obserwujemy. Ja wieczorem nie mialam brzucha wcale, w nocy sie obudzialm bo mnie bolala macica, a rano obudzilam sie z wystajacym brzuszkiem i kazdego kolejnego dnia jest wiekszy:)))

Milego wieczorka dziewczyny:)

reklama
Do góry