reklama
No to takie zwykłe są szorty. Też dzisiaj oglądałam w komisie za spodniami ciążowymi ale wszystko nie na moją dupe, wogóle wszystko co oglądam w tych sklepach wydaje mi się za duże i puki co nie kupiłam sobie nic ciążowego dla siebie, chodze w tym co mam ale jeszcze bluzek nie naciągam to może być Cały czas mężowi mówie żeby mi kupił porządny dres a ten się ze mnie śmieje, chyba sie wkońcu wkurze i sama kupie:-)
Karolina1987W
Fanka BB :)
Ja jutro zrobie porzadki w szafie bo ostatni chodze tylko w jednej parze spodni i moze 3 bluzkach. wlasnie siedze na ebay i szukam ciazowych ciuchow. We wszystkim mi niewygodnie, niby nie cisnie ale jakos tak drazni. Jak tylko wracam z pracy to przebieram sie w spodenki od pizamy i luzna bluzke
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Karola fajny brzusio - mój już tez tak wygląda! ja nawet nie wiem czy się mieszcze w spodniach czy nie bo chodze na luzaka ubrana.
Karolina1987W
Fanka BB :)
Kasiaczek- tak ogolnie to nie czuje, ze mi brzuch rosnie ale na zdjeciach widac roznice i sama sie zdziwilam A w ciuchy sie meszcze i spodnie zapinam ale jakos tak mi dziwnie niewygodnie.
Dziewczyny, a kupowalyscie ciazowki na internecie?
Dziewczyny, a kupowalyscie ciazowki na internecie?
reklama
Marcelka37
Zaangażowana w BB
Ja wlasnie dzisiaj w koncu zakupiłam sobie spodnie ciązowe - mają w H&M
Podziel się: