reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe brzuszki

reklama
Karolina JAKI duży brzusio!!! :)

myg ale to na jakiejś gumce są czy po prostu takie materiałowe? Ja szczerze mówiąc to nie wiem gdzie szukać takie luzne spodnie... Nie dawno kupiłam sobie leginsy i już są przyciasne ;/

No to takie zwykłe są szorty. Też dzisiaj oglądałam w komisie za spodniami ciążowymi ale wszystko nie na moją dupe, wogóle wszystko co oglądam w tych sklepach wydaje mi się za duże i puki co nie kupiłam sobie nic ciążowego dla siebie, chodze w tym co mam ale jeszcze bluzek nie naciągam to może być:-D Cały czas mężowi mówie żeby mi kupił porządny dres a ten się ze mnie śmieje, chyba sie wkońcu wkurze i sama kupie:-)

Ja jutro zrobie porzadki w szafie bo ostatni chodze tylko w jednej parze spodni i moze 3 bluzkach. wlasnie siedze na ebay i szukam ciazowych ciuchow. We wszystkim mi niewygodnie, niby nie cisnie ale jakos tak drazni. Jak tylko wracam z pracy to przebieram sie w spodenki od pizamy i luzna bluzke:D

U nas chyba nie ma czegos takiego jak komis ciazowy, szczerze mowiac to ciezko jest znalesc jakies takie zwykle spodnie ktore w miare wygladaja i nie sa drogie bo typowo ciazowe ciuchy maja tez swoja cene...

ja ostatnio weszłam do lumpka i były spodnie ciazowe za 15 zł ale kurcze no nie podobały mi sie ... bo ja bym chciałą ciazowe rurki a one same z szerokimi nogawkami były :-p

Kasiaczek- tak ogolnie to nie czuje, ze mi brzuch rosnie ale na zdjeciach widac roznice i sama sie zdziwilam:) A w ciuchy sie meszcze i spodnie zapinam ale jakos tak mi dziwnie niewygodnie.

Dziewczyny, a kupowalyscie ciazowki na internecie?

reklama
Do góry