reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe brzuszki

Blondi-rzeczywiście na razie nie widać, że jesteś w ciąży:tak:
Kerna-zdecydowanie widać ciążowy brzuszek:tak:

A to mój brzuszek z 13 tygodnia

Załączniki

• 063.jpg
    063.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Witajcie blondi jak na moje oko jeszcze nie widać ciąży , fajna fotka,

kerna no, no brzusio juz pokażmy okragludki,

Kasiu i Ty dwójkę juz urodzilas, Ty chudzinko, podobnie jak Daria, chudziny ,a ja od wczoraj wpierda....lam wszystko co kwasne, ogórki, buraczki itp,a potem cierpie.

Blondi jak patrze na Twoj brzuszek to budowe masz podobno to mojej koleżanki która nie dawno urodziła i dosłownie dopiero w 9 miechu zrobila jej sie pilka i ma dziewczynke :)

Kerna jaki piękny brzusnioooo!!!!!!!!! Piłeczka śliczna! I widzę włoski tak jak u mnie! :)

Kasia jejuuu jaka Ty chudzinka ale już coś widać ! Aż dziwie się że nie wstydziłam się wrzucić mojego brzucha bo chyba więcej w nim tłuszczyku z poprzedniej ciąży niż ciążowego przyszłego brzucha :)

Kerna super brzuszek! :-)
Myg ekstra brzuchola:tak:
Ja przed ciążą ważyłam ok 60 kg a na ostatniej wizycie w środę waga wskazywała 61,7kg :szok: ja myślałam że już min. 2-3kg na plusie bo gęba od jedzenia mi się nie zamyka a tu taka miła niespodzianka;-)

No to dziewczyny się w końcu pokazały ze swoimi pięknymi brzuszkami! :)

myg piękny brzuszek i zauwazyłam bardzo fajne spodnie :) tzn to co się załapało na zdjęciu wydaje się ciekawe :)

Kerna brzusio pokazny i bardzo fajny:-)

myg fajny brzuszek ;-)

Kasia no pieknie zarysowany brzusio:tak:

a ja dzis stanełam na wage i mam o 1kg mniej niz przed ciaza :confused:

reklama
Piekne te wasze brzusie! ciesze sie, szybko ten czas leci i lada moment bedziemy sie chwalily motylkami w brzuchach:)))
0tydz4dz (2).jpg0tydz4dzien12t4dz (3).jpg12tydz4dzien

Załączniki

• 0tydz4dz (2).jpg
    0tydz4dz (2).jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 85
  • 12t4dz (3).jpg
    12t4dz (3).jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 69
Do góry