reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

Mru ślicznie wyglądasz:) no mi brzuszek najbardziej urósł teraz w 7 miesiącu:) w pierwszej ciąży miałam podobnie, potem raczej już tak intensywnie się nie powiększał:)

reklama
Jejciu ale zgrabne jesteście! Ja już mam ogromny brzuszek a to dopiero 29 tc! W wolnej chwili poproszę mojego M. o zdjątko i wstawię jakieś aktualne:)

I mój poświąteczny brzuszek - równiutki skończony 29. tydzień ;-)

2012-12-31 14.26.08.jpg

Dziewczyny super brzuszki:) zgrabniutkie:)
ja 28 grudnia byłam w pracy w kadrach podpisać umowę za dodatkowe prace i potem kadrowa pytała się mojego kierownika na kiedy mam termin i jak się dowiedziała że na drugiego marca to stwierdziła że mój kierownik coś pokręcił bo to raczej nie możliwe:D

Kaniu, tutaj nie widać za bardzo, ale on teraz chyba powiększa się po bokach, zwłaszcza jak jest pełny to robi się szerszy;-). Twój jest bardzo zgrabniutki i widać, że niewiele na nim tłuszczyku ;)
Madzia, ja się nie dziwię takiej reakcji, bo brzucholek jest szczuplutki :happy:.

Dziewczynki brzuszki macie super :-) Powiem wam szczerze , że jak widać brzuszek (ja mam takie odczucie u siebie) to jakoś ciąża u kobiety wygląda słodko i kobieco . Ja na początku ciąży bardzo chciałam by był juz brzuszek widoczny , i jakoś nie czułam się wtedy na przyszłą mamę . Natomiast teraz jak brzuszek mam duży to mi jakoś lepiej jest , czuję się taka wyjątkowa :tak::-) i mam nadzieję (a trzeba myśleć optymistycznie) , że po ciąży wrócę do swojej średniej wagi 55-57 kg a brzuszek tez jakoś do siebie dojdzie , choć wiem , że nie po miesiącu, ale ...... będę z dzidzią skłony robić to i brzuszek poćwiczę :-D

Natomiast u was widzę śliczne zgrabne jędrne brzucholki , nie za duże , więc zapewne do formy wrócicie bardzo szybciutko , a teraz możecie brać udział w sesjach fotograficznych dla przyszłych mam , bo brzuszki na prawdę śliczne

mru super brzuszek, bardzo ladnie wygladasz

truskaffka sliczne zdjecia! fajna pamiatka

madzia nie masz duzego brzucha. taka w sam raz pileczka. ladnie

nomimalone
super wyszlas, gdzie tam 14. nie widac! brzuch tylko rosnie, wiec sie nie martw

makunia, kania nie wiem co napisac normalnie :szok: ale z was zgrabne babki. brzuchy rewelacja jak na taki tydzien ciazy

reklama
Ależ piękne macie te brzucholki. Czy żadna z Was nie ma rozstępów na brzuchu?! Bo na żadnym zdjęciu nie widziałam, wszystkie gładkie i piękne! A ja mimo tylko 5 kg na + mam ogromne rozstępy od I trymestru :( Wiem, że widocznie skóra z taką tendencją no ale wogóle mi się ten mój brzuchol nie podoba! :) Nie dość że rozlany wszędzie na boki to i jest bardzo nisko od początku no i w różową zebrę :D
zdjęcie z 28 tyg. Niewyraźne ale nie chciało mi się drugiego robić :)
Zdjęcie0254.jpg

Do góry