reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

Deizzi, madziarra, przepiękne brzuszki! Każdy inny, oba słodkie ;-).
Herbata, to ja się zastanawiam, gdzie mi te 11 kg weszło....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Bo chyba nie w biust :-D.

reklama
A to brzuch i nasz pies :) wprost uwielbia ładować sie ze mną na kanapę i koniecznie spac z pyskiem w okolicach brzucha :)

Załączniki

• IMG_1070.jpg
    IMG_1070.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_1043.jpg
    IMG_1043.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 74
Piękne brzuszkolki Kobietki:-)
Nomi Tobie te kilogramy chyba w uszy idą:-D
Kania chudzielcu żebra Ci widać;-) a brzuszek pięknie kształny, w Twoim wypadku stanowaczo nie sprawdza się pogląd, ze w ciąży z dziewczynką rozlazły brzuchol.
Makunia, Madzia ależ Wy zgrabne jesteście:-)
Madziarra nie martw się, mój też "rozlany", stanowczo bardziej niż piłkę przypomina pół oponkę;-)
Co do rozstępów to serdecznie współczuję, niestety jak się ma skórę podatną to nic nie zrobisz.
Betina w 8 miesiącu 59kg ważysz???:szok: z jaką Ty wagą Kobieto startowałaś??
Deizzi, Mikowata śliczne brzucholki, aż miło się patrzy:-)

Mnie moja ginka przywitała hasłem " Pani to wygląda jakby zaraz miała rodzić":-D a byłam u Niej tydzień temu

dizzi super wygladasz. ladny brzuszek, sporawy juz

madziarra fajny, taki okraglutki. mnie sie udalo nie miec rozstepow w pierwszej ciazy. zobaczymy jak bedzie teraz

mikowata sliczny brzuchal, pies widze nie odstepuje na krok ;-)

Szczebiotka startowałam z 55kg, ale wcale chudzielcem jakims nie jestem. moze mam kości lekkie ;)
mikowata psy chyba cos wyczuwają bo do mnie tez sie tulą nieustannie odkąd w ciąży jestem

Deizzi, Madziarra, Mikowata super brzuszki:) fakt każdy inny ale każdy piękny:)
Madziarra ja w pierwszej ciąży na brzuchu nie miałam rozstępów, za to na biodrach mi się pojawiły i teraz są praktycznie niewidoczne:), teraz na brzuchu też nie mam i na biodrach nowe się nie pojawiły:)
Szczebiotka dzięki za miłe słowa, dziś znowu byłam w pracy (choć jestem na zwolnieniu), nie umiem nie pracować:D i się śmiali że nie widać że zaczął się 8 miesiąć więc mogę do nich przyjeżdzać do końca lutego:)

To się nabawiłam kompleksów :zawstydzona/y::-( jakie Wy macie piękne, małe i zgrabne brzuszki!! Ja przy Was to wyglądam jakbym miała zaraz urodzić... A co do rozstępów, to nie zauważyłam nowych. Za dużo starych...

reklama
Szczebiotka gdzie Ty tam żebra widzisz???
Co do rozstępów, to każda skóra jest inna, czasami jest tak że żadne super mega wypasione preparaty nie pomogą jak się ma do tego tendencję. Moja sister np ma ogromne rozstępy po odchudzaniu, teraz po ciąży a ja na brzuchu po Oliwii nie miałam, teraz nie wiem czy będę miała, póki co się nie pojawiają ale wszystko przede mną. Na udach mam a na brzuchu na razie nie. Mam już prawie 9 kg na plusie a gdzie to do końca...nie zmieszczę się w tym co sobie założyłam...

Do góry