reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

Mru ślicznie wyglądasz:) no mi brzuszek najbardziej urósł teraz w 7 miesiącu:) w pierwszej ciąży miałam podobnie, potem raczej już tak intensywnie się nie powiększał:)

reklama
Jejciu ale zgrabne jesteście! Ja już mam ogromny brzuszek a to dopiero 29 tc! W wolnej chwili poproszę mojego M. o zdjątko i wstawię jakieś aktualne:)

I mój poświąteczny brzuszek - równiutki skończony 29. tydzień ;-)

2012-12-31 14.26.08.jpg

Dziewczyny super brzuszki:) zgrabniutkie:)
ja 28 grudnia byłam w pracy w kadrach podpisać umowę za dodatkowe prace i potem kadrowa pytała się mojego kierownika na kiedy mam termin i jak się dowiedziała że na drugiego marca to stwierdziła że mój kierownik coś pokręcił bo to raczej nie możliwe:D

Kaniu, tutaj nie widać za bardzo, ale on teraz chyba powiększa się po bokach, zwłaszcza jak jest pełny to robi się szerszy;-). Twój jest bardzo zgrabniutki i widać, że niewiele na nim tłuszczyku ;)
Madzia, ja się nie dziwię takiej reakcji, bo brzucholek jest szczuplutki :happy:.

Dziewczynki brzuszki macie super :-) Powiem wam szczerze , że jak widać brzuszek (ja mam takie odczucie u siebie) to jakoś ciąża u kobiety wygląda słodko i kobieco . Ja na początku ciąży bardzo chciałam by był juz brzuszek widoczny , i jakoś nie czułam się wtedy na przyszłą mamę . Natomiast teraz jak brzuszek mam duży to mi jakoś lepiej jest , czuję się taka wyjątkowa :tak::-) i mam nadzieję (a trzeba myśleć optymistycznie) , że po ciąży wrócę do swojej średniej wagi 55-57 kg a brzuszek tez jakoś do siebie dojdzie , choć wiem , że nie po miesiącu, ale ...... będę z dzidzią skłony robić to i brzuszek poćwiczę :-D

Natomiast u was widzę śliczne zgrabne jędrne brzucholki , nie za duże , więc zapewne do formy wrócicie bardzo szybciutko , a teraz możecie brać udział w sesjach fotograficznych dla przyszłych mam , bo brzuszki na prawdę śliczne

mru super brzuszek, bardzo ladnie wygladasz

truskaffka sliczne zdjecia! fajna pamiatka

madzia nie masz duzego brzucha. taka w sam raz pileczka. ladnie

nomimalone
super wyszlas, gdzie tam 14. nie widac! brzuch tylko rosnie, wiec sie nie martw

makunia, kania nie wiem co napisac normalnie :szok: ale z was zgrabne babki. brzuchy rewelacja jak na taki tydzien ciazy

reklama
Ależ piękne macie te brzucholki. Czy żadna z Was nie ma rozstępów na brzuchu?! Bo na żadnym zdjęciu nie widziałam, wszystkie gładkie i piękne! A ja mimo tylko 5 kg na + mam ogromne rozstępy od I trymestru :( Wiem, że widocznie skóra z taką tendencją no ale wogóle mi się ten mój brzuchol nie podoba! :) Nie dość że rozlany wszędzie na boki to i jest bardzo nisko od początku no i w różową zebrę :D
zdjęcie z 28 tyg. Niewyraźne ale nie chciało mi się drugiego robić :)
Zdjęcie0254.jpg

Do góry