reklama
Kania78
...
Makunia to rewelacja jak na 29 tc, mój też w 29 był robiony a wyglądał po świętach takZobacz załącznik 527033
Madzia_83
Fanka BB :)
Dziewczyny super brzuszki zgrabniutkie
ja 28 grudnia byłam w pracy w kadrach podpisać umowę za dodatkowe prace i potem kadrowa pytała się mojego kierownika na kiedy mam termin i jak się dowiedziała że na drugiego marca to stwierdziła że mój kierownik coś pokręcił bo to raczej nie możliwe
ja 28 grudnia byłam w pracy w kadrach podpisać umowę za dodatkowe prace i potem kadrowa pytała się mojego kierownika na kiedy mam termin i jak się dowiedziała że na drugiego marca to stwierdziła że mój kierownik coś pokręcił bo to raczej nie możliwe
Kaniu, tutaj nie widać za bardzo, ale on teraz chyba powiększa się po bokach, zwłaszcza jak jest pełny to robi się szerszy;-). Twój jest bardzo zgrabniutki i widać, że niewiele na nim tłuszczyku
Madzia, ja się nie dziwię takiej reakcji, bo brzucholek jest szczuplutki .
Madzia, ja się nie dziwię takiej reakcji, bo brzucholek jest szczuplutki .
NomiMalone
Dziewczynki brzuszki macie super :-) Powiem wam szczerze , że jak widać brzuszek (ja mam takie odczucie u siebie) to jakoś ciąża u kobiety wygląda słodko i kobieco . Ja na początku ciąży bardzo chciałam by był juz brzuszek widoczny , i jakoś nie czułam się wtedy na przyszłą mamę . Natomiast teraz jak brzuszek mam duży to mi jakoś lepiej jest , czuję się taka wyjątkowa :-) i mam nadzieję (a trzeba myśleć optymistycznie) , że po ciąży wrócę do swojej średniej wagi 55-57 kg a brzuszek tez jakoś do siebie dojdzie , choć wiem , że nie po miesiącu, ale ...... będę z dzidzią skłony robić to i brzuszek poćwiczę
Natomiast u was widzę śliczne zgrabne jędrne brzucholki , nie za duże , więc zapewne do formy wrócicie bardzo szybciutko , a teraz możecie brać udział w sesjach fotograficznych dla przyszłych mam , bo brzuszki na prawdę śliczne
Natomiast u was widzę śliczne zgrabne jędrne brzucholki , nie za duże , więc zapewne do formy wrócicie bardzo szybciutko , a teraz możecie brać udział w sesjach fotograficznych dla przyszłych mam , bo brzuszki na prawdę śliczne
Herbata
mru super brzuszek, bardzo ladnie wygladasz
truskaffka sliczne zdjecia! fajna pamiatka
madzia nie masz duzego brzucha. taka w sam raz pileczka. ladnie
nomimalone super wyszlas, gdzie tam 14. nie widac! brzuch tylko rosnie, wiec sie nie martw
makunia, kania nie wiem co napisac normalnie ale z was zgrabne babki. brzuchy rewelacja jak na taki tydzien ciazy
truskaffka sliczne zdjecia! fajna pamiatka
madzia nie masz duzego brzucha. taka w sam raz pileczka. ladnie
nomimalone super wyszlas, gdzie tam 14. nie widac! brzuch tylko rosnie, wiec sie nie martw
makunia, kania nie wiem co napisac normalnie ale z was zgrabne babki. brzuchy rewelacja jak na taki tydzien ciazy
Deizzi
reklama
madziarra21
Ależ piękne macie te brzucholki. Czy żadna z Was nie ma rozstępów na brzuchu?! Bo na żadnym zdjęciu nie widziałam, wszystkie gładkie i piękne! A ja mimo tylko 5 kg na + mam ogromne rozstępy od I trymestru Wiem, że widocznie skóra z taką tendencją no ale wogóle mi się ten mój brzuchol nie podoba! Nie dość że rozlany wszędzie na boki to i jest bardzo nisko od początku no i w różową zebrę
zdjęcie z 28 tyg. Niewyraźne ale nie chciało mi się drugiego robić
zdjęcie z 28 tyg. Niewyraźne ale nie chciało mi się drugiego robić
Podziel się: