reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
Dzięki dziewczyny:-)

chciałam właśnie pokazać że można się nieco pobawić w domu :) wiadomo to nie to samo profesjonalna sesja, ale pamiątka fajna, bezcenna i za darmo ;)

truskaffka - sesyjka super , właśnie cos takiego chciałabym sobie w domciu zrobić , tylko ostatnio nie mam weny twórczej a mój M do fotografii ma 2 lewe ręce :-);-)

A to mój brzuchol dzisiaj wieczorem po śniadaniu obiedzie i wizycie u doktorowej. 28 tydzień 1 dzień . Na plusie 14 kg:szok::szok: IMG_4497.jpg

Nomi ja nie wiem gdzie Ty te 14 kg miescisz bo wyglądasz ciągle zgrabniutko. chyba faktycznie miałas niezłą niedowagę przed ciążą skoro tych kg w ogole nie widac ;)
Ja dobilam dzisiaj do 59, wiec 4 kg na plusie. Do konca 2 miesiące, ciekawe jak w tych ostatnich 2 mc kg sie rozłożą..

Nomi 14 kg????? gdzie Ci to wszystko poszło? zupełnie nic nie widać.....jesteś stworzona do tycia :-) hihi

Madzia83 po Tobie też nie widać dodatkowych kg :-)

Macie piękne brzuszki.....a reszta dziewczyn niech się nie ociąga tylko robi fotki i niech się chwali brzuszkami....bo jakoś tutaj cicho ostatnio :-(

piękne! nie wiem dziewczyny gdzie wy chowacie te kilogramy :)

ja teraz mam wrażenie, że bebzol z dnia na dzień jest coraz większy, przerażające :D
aasd.jpg

reklama
Do góry