reklama
truskafffka
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny:-)
chciałam właśnie pokazać że można się nieco pobawić w domu wiadomo to nie to samo profesjonalna sesja, ale pamiątka fajna, bezcenna i za darmo
chciałam właśnie pokazać że można się nieco pobawić w domu wiadomo to nie to samo profesjonalna sesja, ale pamiątka fajna, bezcenna i za darmo
NomiMalone
betina79
Nomi ja nie wiem gdzie Ty te 14 kg miescisz bo wyglądasz ciągle zgrabniutko. chyba faktycznie miałas niezłą niedowagę przed ciążą skoro tych kg w ogole nie widac
Ja dobilam dzisiaj do 59, wiec 4 kg na plusie. Do konca 2 miesiące, ciekawe jak w tych ostatnich 2 mc kg sie rozłożą..
Ja dobilam dzisiaj do 59, wiec 4 kg na plusie. Do konca 2 miesiące, ciekawe jak w tych ostatnich 2 mc kg sie rozłożą..
_Ewelinka_
Nomi 14 kg????? gdzie Ci to wszystko poszło? zupełnie nic nie widać.....jesteś stworzona do tycia :-) hihi
Madzia83 po Tobie też nie widać dodatkowych kg :-)
Macie piękne brzuszki.....a reszta dziewczyn niech się nie ociąga tylko robi fotki i niech się chwali brzuszkami....bo jakoś tutaj cicho ostatnio :-(
Madzia83 po Tobie też nie widać dodatkowych kg :-)
Macie piękne brzuszki.....a reszta dziewczyn niech się nie ociąga tylko robi fotki i niech się chwali brzuszkami....bo jakoś tutaj cicho ostatnio :-(
reklama
Podziel się: