reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

ladne brzuszki dziewczyny:)
asinka ja wczoraj bylam z moim w urzedzie zeby P uznal ojcostwo przed porodem i pani myslala ze ja jestem juz na wylocie mowie jej ze jeszcze 2 miechy to oczy wywalila i stwierdzila ze brzuch mam ogromny;-) nowe rozstepy tez sie pojawily:dry:

reklama
A to brzuch i nasz pies :) wprost uwielbia ładować sie ze mną na kanapę i koniecznie spac z pyskiem w okolicach brzucha :)
Ja własnie ostatnio zauważyłam , że właścicielki psów mówią mi o takim częstym układaniu głowy na brzuchu ciężarnej pani albo w pobliżu. I tak sie śmieję , że psiaki już się z naszymi maluchami porozumiewają - one doskonale wiedzą , że tam dzidzia jest. Jakby nie było psiaki to bardzo mądre zwierzęta, potrafią wykryć nawet nowotwór u ludzi.
Powiem ci szczerze , że takie fotki psiaka i brzuszka bardzo fajna pamiątka !!:tak:
A powiedz kotek jak na ciążę reaguje? bo kociaki troszkę inny charakter mają
Piękne brzuszkolki Kobietki:biggrin2:
Nomi Tobie te kilogramy chyba w uszy idą:-D
Wolałabym nie bo mam duże i odstające :rofl2::rofl2::rofl2: buhahahaha

Zabka - mnie tez wiele osób mówi , że brzuch mam jak na ostatni tydzień ciązy - także sama nie jesteś :-)

nomi - pies to na pewno czuje. Cały czas mnie pilnuje i tylko mnie sie słucha ;) nie wiem jak to jest z kotem, wprost uwielbia moj brzuch i zastanawiam sie czy to ze względu na ciepło. Moze godzinami sie ocierac, miziac. Mimo wszystko twierdze, ze on tez to czuje. Pamietam jak moja siostra była w ciazy to tez ubóstwial jej brzuch :) jedyne zwierzeta u nas jakie nie reagują na ciaze to szczury :D

No to jeszcze my w 30&31tc

Załączniki

• 30tc.jpg
    30tc.jpg
    56,1 KB · Wyświetleń: 61
  • 31.jpg
    31.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 61
  • 31tc.jpg
    31tc.jpg
    69,9 KB · Wyświetleń: 61
A to brzuch i nasz pies :) wprost uwielbia ładować sie ze mną na kanapę i koniecznie spac z pyskiem w okolicach brzucha :)

to jest niesamowite zdjęcie! jak on ciebie pilnuje! baa ciebie ale i dzidziolka! przecież to najcudowniejsza rzecz kiedy zwierzęta nas chronią bo wiedzą że rośnie w nas nowe życie. Coś pięknego! wzruszają mnie takie zdjęcia. Po ciąży będzie pilnował twojego bąbelka jak oczko w głowie zobaczysz :)))

reklama
anka - na szczupła kobitke wygladasz, a brzuszek dodaje Ci uroku :)
mrooofka - śliczne zdjecie! tez chciałabym sesje brzuszkowa, tylko jakos zebrać sie nie moge :( świetna pamiątka

Do góry