reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
a ja sie dzis zmierzylam w brzuchu i 90 mam :-D wiec chyba nie tak zle, choc teraz mam wymiary beczki

basieniak ladny brzusio. nie wydaje sie duzy

Też z ciekawości dziś po pracy zmierzyłam obwód brzucha i wyszło mi 87cm więc jak na 26 tydzień nie jest najgorzej:)

Wreszcie odwiedzam wątek brzuszkowy i co widzę same piękności:-)
Trytyka śliczny, zgrabniutki brzuszek, a kiciuś jak maskotka się prezentuje.
Maryńka Twój to mi Ewelinki przypomina, choć nieco większy, bardzo kształtny
Makunia Ty masz taką zgrabną piłeczkę i ja tam wcale nei widzę, że pupa rośnie ot dobrze, że jest niż jakby jej miało nie być;-)
Ewelinka Ty faktycznie przodujesz w szczupłych brzuszkach, ale ja myślę, że i na Ciebie przyjdzie czas, piękne zaokrąglenie narazie:tak:
Patrycja u Ciebie przynajmniej widać, że to drugi dzidziuś w środku, brzuszek jak się patrzy i synuś śliczny.
Basieniak superowy ciążowy brzuszek.

A oto mój, niestety bez uciętej głowy:-p bo dziecko moje mi robiło zdjęcie i to chyba nawet Marysia;-) To był 22tydz i 4dni czyli tydzień temu

Martuska figura i brzuszek ze hoho :cool2:

Ja po raz pierwszy zmierzylam sobie brzuszek wczoraj i wyszlo ok 84 cm. nie wiem czy to duzo/malo ale zapis pamiątkowy jest ;)

reklama
Do góry