reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
a ja sie dzis zmierzylam w brzuchu i 90 mam :-D wiec chyba nie tak zle, choc teraz mam wymiary beczki

basieniak ladny brzusio. nie wydaje sie duzy

Też z ciekawości dziś po pracy zmierzyłam obwód brzucha i wyszło mi 87cm więc jak na 26 tydzień nie jest najgorzej:)

Wreszcie odwiedzam wątek brzuszkowy i co widzę same piękności:-)
Trytyka śliczny, zgrabniutki brzuszek, a kiciuś jak maskotka się prezentuje.
Maryńka Twój to mi Ewelinki przypomina, choć nieco większy, bardzo kształtny
Makunia Ty masz taką zgrabną piłeczkę i ja tam wcale nei widzę, że pupa rośnie ot dobrze, że jest niż jakby jej miało nie być;-)
Ewelinka Ty faktycznie przodujesz w szczupłych brzuszkach, ale ja myślę, że i na Ciebie przyjdzie czas, piękne zaokrąglenie narazie:tak:
Patrycja u Ciebie przynajmniej widać, że to drugi dzidziuś w środku, brzuszek jak się patrzy i synuś śliczny.
Basieniak superowy ciążowy brzuszek.

A oto mój, niestety bez uciętej głowy:-p bo dziecko moje mi robiło zdjęcie i to chyba nawet Marysia;-) To był 22tydz i 4dni czyli tydzień temu

Martuska figura i brzuszek ze hoho :cool2:

Ja po raz pierwszy zmierzylam sobie brzuszek wczoraj i wyszlo ok 84 cm. nie wiem czy to duzo/malo ale zapis pamiątkowy jest ;)

reklama
Do góry