reklama
Mru
Fanka BB :)
śliczne brzuszki! trochę zazdroszczę, bo u mnie widać jakbym po prostu przytyła, mimo tego, że do tej pory nie mam nic na plusie.
mogę pomarzyć o ustąpieniu miejsca w kolejce/autobusie, podejrzewam, że jakbym poprosiła to popatrzyli by na mnie jak na idiotkę ;p
mogę pomarzyć o ustąpieniu miejsca w kolejce/autobusie, podejrzewam, że jakbym poprosiła to popatrzyli by na mnie jak na idiotkę ;p
anka26_x_07
Mama Laury :)
Mru zazdroszcze ci braku kilogramow ja juz mam ponad 7 na plusie
Szczebiotka piekny brzuszek, okragly i boskie skarpetki kocham jak mi cieplo w nogi
A tu my 25tc
Szczebiotka piekny brzuszek, okragly i boskie skarpetki kocham jak mi cieplo w nogi
A tu my 25tc
Załączniki
Ostatnia edycja:
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
anka26_x_07
Mama Laury :)
Pienie zestawione natchnelas mnie hihi
03.2013
Super zestawienia, muszę też sobie swoje zdjęcia tak w ramach pamiątki uporządkować
co do brzucha to miałam dziś okropny sen (chyba przez to że się zestresowałam wynikami krwi o których pisałam na wątku Zdjęcia USG, wizyty, badania) śniło mi się że mój brzuch spadł mi na wysokość kolan, wisiał tak na rozciągniętej skórze
okropny i nerwowy sen, jak już w nim dojechałam pod szpital to na szczęście się obudziłam i mogłam odetchnąć z ulgą ufff
co do brzucha to miałam dziś okropny sen (chyba przez to że się zestresowałam wynikami krwi o których pisałam na wątku Zdjęcia USG, wizyty, badania) śniło mi się że mój brzuch spadł mi na wysokość kolan, wisiał tak na rozciągniętej skórze
okropny i nerwowy sen, jak już w nim dojechałam pod szpital to na szczęście się obudziłam i mogłam odetchnąć z ulgą ufff
mikowata
:)
Piękne brzuszki dziewczyny! Mój tez idzie mocno do przodu.
A co do puszczania w kolejce czy w autobusie to u mnie ludzie robią to wręcz nachalnie. Naprawdę czasami czuje sie super dobrze i nie chce siadać i co chwila muszę komus dziękować i mówić ze nie chce. Wczoraj jechałam metrem i w przeciągu 2 minut trzy osoby zapytały sie czy nie chce usiąść. Zawsze lepsze to niz ignorowanie.
Ale miło czasami nie stać w kilometrowej kolejce w sklepie
A co do puszczania w kolejce czy w autobusie to u mnie ludzie robią to wręcz nachalnie. Naprawdę czasami czuje sie super dobrze i nie chce siadać i co chwila muszę komus dziękować i mówić ze nie chce. Wczoraj jechałam metrem i w przeciągu 2 minut trzy osoby zapytały sie czy nie chce usiąść. Zawsze lepsze to niz ignorowanie.
Ale miło czasami nie stać w kilometrowej kolejce w sklepie
Herbata
mikowata pozazdroscic! mnie nikt nie przepuszcza, chociaz sie wypinam ile sil
03.2013 faktycznie sen porazka! ale nie martw sie, w pierwszej ciazy snilo mi sie ze urodze malego slonika i plakalam bo musialam oddac go do zoo...
kiniusia ale Cie wybrzuszylo! kurcze widac roznice ogromnie! piekny!
szczebiotka super pileczke masz! sliczny brzuszek a skarpety bomba
anka uroczy brzuszek, taki w sam raz
03.2013 faktycznie sen porazka! ale nie martw sie, w pierwszej ciazy snilo mi sie ze urodze malego slonika i plakalam bo musialam oddac go do zoo...
kiniusia ale Cie wybrzuszylo! kurcze widac roznice ogromnie! piekny!
szczebiotka super pileczke masz! sliczny brzuszek a skarpety bomba
anka uroczy brzuszek, taki w sam raz
reklama
Podziel się: