reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

Basieniak fajna piłeczka:-)
Matuśka super, że Dziecie głowy nie obcięło, swoją drogą wyglądasz zupełnie inaczej niż w awatarze...powiedziałabym, że dużo młodziej;-):-) a brzucholek śliczny!

Ja postanowiłam początek 27tyg powitać zdjęciem, oto więc mój brzuchol w pełnej okazałości:
Bridgend-20121129-01094 (1).jpg

reklama
śliczne brzuszki! :tak: trochę zazdroszczę, bo u mnie widać jakbym po prostu przytyła, mimo tego, że do tej pory nie mam nic na plusie.
mogę pomarzyć o ustąpieniu miejsca w kolejce/autobusie, podejrzewam, że jakbym poprosiła to popatrzyli by na mnie jak na idiotkę ;p

Mru zazdroszcze ci braku kilogramow ja juz mam ponad 7 na plusie
Szczebiotka piekny brzuszek, okragly i boskie skarpetki :) kocham jak mi cieplo w nogi:tak:

A tu my 25tc

Załączniki

• 25tc.jpg
    25tc.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 71
  • poczatek 1 trymestr.jpg
    poczatek 1 trymestr.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 65
  • 18,1.jpg
    18,1.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 62
  • 16.1.jpg
    16.1.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 63
  • 22.1tc.jpg
    22.1tc.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Super zestawienia, muszę też sobie swoje zdjęcia tak w ramach pamiątki uporządkować :)

co do brzucha to miałam dziś okropny sen (chyba przez to że się zestresowałam wynikami krwi o których pisałam na wątku Zdjęcia USG, wizyty, badania) śniło mi się że mój brzuch spadł mi na wysokość kolan, wisiał tak na rozciągniętej skórze :(
okropny i nerwowy sen, jak już w nim dojechałam pod szpital to na szczęście się obudziłam i mogłam odetchnąć z ulgą :) ufff

Piękne brzuszki dziewczyny! Mój tez idzie mocno do przodu.
A co do puszczania w kolejce czy w autobusie to u mnie ludzie robią to wręcz nachalnie. Naprawdę czasami czuje sie super dobrze i nie chce siadać i co chwila muszę komus dziękować i mówić ze nie chce. Wczoraj jechałam metrem i w przeciągu 2 minut trzy osoby zapytały sie czy nie chce usiąść. Zawsze lepsze to niz ignorowanie.
Ale miło czasami nie stać w kilometrowej kolejce w sklepie :D

mikowata pozazdroscic! mnie nikt nie przepuszcza, chociaz sie wypinam ile sil :-p

03.2013 faktycznie sen porazka! ale nie martw sie, w pierwszej ciazy snilo mi sie ze urodze malego slonika i plakalam bo musialam oddac go do zoo...:eek:

kiniusia ale Cie wybrzuszylo! kurcze widac roznice ogromnie! piekny!

szczebiotka super pileczke masz! sliczny brzuszek a skarpety bomba :rofl2:

anka uroczy brzuszek, taki w sam raz :-p

reklama
mikowata ja tez mam chude nogi i brak tylka totalny. tylko cyce jak u krowy sie zrobily. wygladam wiec jak lizak na patyku

Do góry