reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
ewelinka Ty chudzino, heh... ale to dobrze, po co sie meczyc w sumie z wiekszym? ciekawe czy do konca bedziesz miala taki maly

ala
super brzuchal!! a synek jaki sliczny!

A to jeszcze ja pokażę mój brzuszek: jakość bardzo słaba - zdjęcie z telefonu, zgubiłam kabel od aparatu a wejścia na duże karty pamięci nie mam:( w gratisie jeszcze mój jeden kot się nawinął:D

aaaa 22 tydz:)

zgrabny brzucholek mam podobny kształcik a kotek jaki fajny:-):-)

Ewelinko gdzie TY tam dzidziusia chowiesz w takim maleńkim brzucholku? Prawda taka że brzuszek dopiero zacznie rosnać intensywnie.Aż sie boję jaki mój bedzie wielki.

Ostatnia edycja:
Myślę, że i mnie nie ominie duży brzucholek :-) tylko wszystko w swoim czasie.

Ślicznie macie już te brzuszki :-) takie typowo ciążowe. Ja na taki muszę jeszcze trochę poczekać.

Makunia, jesteśmy w tym samym tyg ciąży i ja też mam 96 cm :) brzuch praktycznie identyczny, szkoda tylko że z tyłu się tak ładnie nie zaokrąglam :)

Wszystkie brzuszki macie urocze

:tak:

A to i ja się wkleję;) Przynajmniej tak chwilowo;)
A dodam, że to było ponad tydzień temu więc zaledwie połowa 20tc.... A te wasze brzuszki w większości wydają mi się takie malutkie.... No ale mój w pierwszej ciąży też był trochę mniejszy;)
IMG_2945'.jpg

reklama
Ewelinka, być może pod koniec ciąży nagle Twój brzusio wyskoczy jak z procy, ciekawa jestem bardzo jak będziesz wyglądać w 9 miesiącu :tak:
03.2013 - na zdjęciu faktycznie brzuszek nie wygląda na zbyt duży... na żywo wydaje mi się trochę większy, ale może to subiektywne wrażenie ;) A co do zaokrąglania z tyłu - ja mogłabym się już przestać zaokrąglać, bo potem znowu czeka mnie trudna walka z cellulitem:confused2::confused2:.
Basieniak - super mieszkanko dla maluszka, cudnie zgrabny masz ten brzuszek :)

Do góry