reklama
A to jeszcze ja pokażę mój brzuszek: jakość bardzo słaba - zdjęcie z telefonu, zgubiłam kabel od aparatu a wejścia na duże karty pamięci nie mam w gratisie jeszcze mój jeden kot się nawinął
aaaa 22 tydz
zgrabny brzucholek mam podobny kształcik a kotek jaki fajny:-):-)
Ewelinko gdzie TY tam dzidziusia chowiesz w takim maleńkim brzucholku? Prawda taka że brzuszek dopiero zacznie rosnać intensywnie.Aż sie boję jaki mój bedzie wielki.
Ostatnia edycja:
_Ewelinka_
Fanka BB :)
Myślę, że i mnie nie ominie duży brzucholek :-) tylko wszystko w swoim czasie.
Ślicznie macie już te brzuszki :-) takie typowo ciążowe. Ja na taki muszę jeszcze trochę poczekać.
Ślicznie macie już te brzuszki :-) takie typowo ciążowe. Ja na taki muszę jeszcze trochę poczekać.
anka26_x_07
Mama Laury :)
Basieniak masz racje moj tez teraz jest wiekszy, druga ciaza jest szybko widoczna i brzuszek szybciej sie zaokragla Brzunio piekne
Ala super M1.
Ala super M1.
reklama
Ewelinka, być może pod koniec ciąży nagle Twój brzusio wyskoczy jak z procy, ciekawa jestem bardzo jak będziesz wyglądać w 9 miesiącu
03.2013 - na zdjęciu faktycznie brzuszek nie wygląda na zbyt duży... na żywo wydaje mi się trochę większy, ale może to subiektywne wrażenie A co do zaokrąglania z tyłu - ja mogłabym się już przestać zaokrąglać, bo potem znowu czeka mnie trudna walka z cellulitem.
Basieniak - super mieszkanko dla maluszka, cudnie zgrabny masz ten brzuszek
03.2013 - na zdjęciu faktycznie brzuszek nie wygląda na zbyt duży... na żywo wydaje mi się trochę większy, ale może to subiektywne wrażenie A co do zaokrąglania z tyłu - ja mogłabym się już przestać zaokrąglać, bo potem znowu czeka mnie trudna walka z cellulitem.
Basieniak - super mieszkanko dla maluszka, cudnie zgrabny masz ten brzuszek
Podziel się: