reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
śliczne brzuchy...i kotek:-) Maryńka piękny zgrabniutki brzunio, Trytka śliczny brzucholek.
Anka, Ala, Kociatka i ja z tych "wydętych":-D Kociatka chyba masz rację ja ze Szczepkiem też miałam ogrony a On miał 3,780 więc też jakimś wielkoludem nie był

Aż z ciekawości sprawdziłam i ja - na chwilę obecną (zaraz po obiadku) 96cm. Czyli tak chyba przeciętnie :-D
EDIT: A w 22 tyg. 6 dniu wyglądamy tak:
IMG_1651.jpgIMG_1654.jpg

Śmieję się, że rosną mi dwie piłki - jedna z przodu a druga z tyłu z podobną intensywnością :p

Ostatnia edycja:
trytytka brzuszek super! a kot sliczny, jestem milosniczka siersciuchow

marynka looo jaki cudny! choc ja wygladam tak najedzona kiedy w ciazy nie jestem

to mnie zaciekawilyscie tymi cm. w brzuchu. sama zaraz sprawdze ;-)

piękne brzuszki! :)
_Ewelinka_, rośnie, ciekawa jestem czy za jakiś czas wyskoczy jak z procy, czy raczej taki 'kompaktowy' będzie :)

ja to w sumie nie wiem, z jednej strony chciałabym mieć mały brzuch, a z drugiej chciałabym, żeby było widać, że to ciąża (ostatnio koleżance się pochwaliłam, to zrobiła ups i powiedziała 'myślałam, że przytyłaś')

W brzuchu jakieś 99cm mam ;p

Ewelinka jaki ty masz maleńki brzuszek:-D Kurczę jak ja bym tak chciała...!!!

U nas balonik konkretny...dziś rano podszedł do mnie Gabryś i powiedział, że "duzi brzocho mama"...zresztą co się dziwić:p

PB184757.jpg

reklama
Do góry