reklama
Szczebiotka
Fanka BB :)
śliczne brzuchy...i kotek:-) Maryńka piękny zgrabniutki brzunio, Trytka śliczny brzucholek.
Anka, Ala, Kociatka i ja z tych "wydętych" Kociatka chyba masz rację ja ze Szczepkiem też miałam ogrony a On miał 3,780 więc też jakimś wielkoludem nie był
Anka, Ala, Kociatka i ja z tych "wydętych" Kociatka chyba masz rację ja ze Szczepkiem też miałam ogrony a On miał 3,780 więc też jakimś wielkoludem nie był
Patrycja2810
Kociatka- ja mam w brzuchu już 121 cm
_Ewelinka_
anka26_x_07
Mama Laury :)
Super brzuszki, Ewelinka kielkuje Makunia sie zaokragla z przodu i z tylu bosko!!
Wole sie nie mierzyc, nie chce wiedziec ile juz przybralam
Wole sie nie mierzyc, nie chce wiedziec ile juz przybralam
Mru
piękne brzuszki!
_Ewelinka_, rośnie, ciekawa jestem czy za jakiś czas wyskoczy jak z procy, czy raczej taki 'kompaktowy' będzie
ja to w sumie nie wiem, z jednej strony chciałabym mieć mały brzuch, a z drugiej chciałabym, żeby było widać, że to ciąża (ostatnio koleżance się pochwaliłam, to zrobiła ups i powiedziała 'myślałam, że przytyłaś')
W brzuchu jakieś 99cm mam ;p
_Ewelinka_, rośnie, ciekawa jestem czy za jakiś czas wyskoczy jak z procy, czy raczej taki 'kompaktowy' będzie
ja to w sumie nie wiem, z jednej strony chciałabym mieć mały brzuch, a z drugiej chciałabym, żeby było widać, że to ciąża (ostatnio koleżance się pochwaliłam, to zrobiła ups i powiedziała 'myślałam, że przytyłaś')
W brzuchu jakieś 99cm mam ;p
reklama
Podziel się: