reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
śliczne brzuchy...i kotek:-) Maryńka piękny zgrabniutki brzunio, Trytka śliczny brzucholek.
Anka, Ala, Kociatka i ja z tych "wydętych":-D Kociatka chyba masz rację ja ze Szczepkiem też miałam ogrony a On miał 3,780 więc też jakimś wielkoludem nie był

Aż z ciekawości sprawdziłam i ja - na chwilę obecną (zaraz po obiadku) 96cm. Czyli tak chyba przeciętnie :-D
EDIT: A w 22 tyg. 6 dniu wyglądamy tak:
IMG_1651.jpgIMG_1654.jpg

Śmieję się, że rosną mi dwie piłki - jedna z przodu a druga z tyłu z podobną intensywnością :p

Ostatnia edycja:
trytytka brzuszek super! a kot sliczny, jestem milosniczka siersciuchow

marynka looo jaki cudny! choc ja wygladam tak najedzona kiedy w ciazy nie jestem

to mnie zaciekawilyscie tymi cm. w brzuchu. sama zaraz sprawdze ;-)

piękne brzuszki! :)
_Ewelinka_, rośnie, ciekawa jestem czy za jakiś czas wyskoczy jak z procy, czy raczej taki 'kompaktowy' będzie :)

ja to w sumie nie wiem, z jednej strony chciałabym mieć mały brzuch, a z drugiej chciałabym, żeby było widać, że to ciąża (ostatnio koleżance się pochwaliłam, to zrobiła ups i powiedziała 'myślałam, że przytyłaś')

W brzuchu jakieś 99cm mam ;p

Ewelinka jaki ty masz maleńki brzuszek:-D Kurczę jak ja bym tak chciała...!!!

U nas balonik konkretny...dziś rano podszedł do mnie Gabryś i powiedział, że "duzi brzocho mama"...zresztą co się dziwić:p

PB184757.jpg

reklama
Do góry