reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
Anka, Kinusia pięknie Wam brzucholki rosną!!! super takie wyglądają zwłaszcza przy takich zgrabniutkich kobietka jak Wy, Anka ja jestem ciekawa jak będziesz pod koniec wyglądać bo już teraz brzucho wygląda jakby miał Cię przeciążyć:-D

dziewczyny super te wasze brzuszki, widać już , że dzieciątka rosną i , że nie jest to początek ciąży. Ciężko teraz nie zauważyć ... no chyba , że jest sie policjantem jak w przypadku historii Królowej :rofl2:

A ja wczoraj kupiłam sobie parę ciuszków, no i mężuś zaczął robić fotki. Chciałam wam pokazać jak mój brzuszek różnie wygląda w zależności od ubrania. Myślę , że u was jest podobnie :tak: A tak przy okazji, bo nie wiem czy pisałam, pani ekspedientka powiedziała, że taki brzuszek jak ja mam to ona miała tuż przed porodem :rofl2::rofl2: Jeśli miało być to uszczypliwą uwagą z jej strony, to raczej jej się nie udało :laugh2::laugh2:

Załączniki

• łączone.jpg
    łączone.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 107
Piękna kolekcja brzucholków , co jeden to piękniejszy :tak:. Jak na razie nie mam ani jednego zdięcia ciążowego ,jakos tak mam nadal bardzo się boję wiem wiem głupie to ale co zrobic, jak tylko zrobie jakies fotki to tez dołączę do Was.

Piękne brzuszki:) te mniejsze i te większe:) A to my w ostatnim dniu 27tygodnia
DSCN0427.jpgDSCN0428.jpgDSCN0430.jpg
Mój brzuszek raczej należy do tych średnich:) ale za to wagowo to sporo przewyższamy większość z Was:) teraz chyba już stuknęło z 72kg:)

reklama
Do góry