reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
a to moj brzuszek z dzisiaj, najedzony i szczesliwy :tak:

Załączniki

• Obraz 013.jpg
    Obraz 013.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 75
Jejku, jaki malutki brzuszek............ A ja juz wygladam, jakbym zaraz miala urodzic:szok: Zaraz sie zmierze "w talii" (tzn miejscu, gdzie ja mialam:-D)

Trytytka, sliczny kotek:-) Tez mam niebieskiego, ale rosyjskiego, nie brytyjskiego. Bardzo kochana koteczka

Ostatnia edycja:
Nie uwierzycie: 110 cm!!! Poprzednio doszlam do 120 cm i mialam po prostu giga balon, ale to bylo w 9 miesiacu:szok: nie chce wiedziec, ile bedzie teraz... Najlepsze jest to, ze z tylu nic nie widac, mam nawet wciecie, a z przodu pilka do pilatesu:-D

Kociatka no to kawał chłopa urodzisz:) marzy mi się taki rosyjski z pociągłą buźką:) ale marzy mi się też kilka innych ras kotów - no ale nie chce skonczyć jak violetta villas:|

Maryńka śliczny masz brzuszek niewielki ale okrąglutki:)

Trytytka, ten rosyjski to najcudowniejszy kotek, jakiego w zyciu mialam. Jest sliczna, cichutka, delikatna i lagodna jak baranek, bardzo inteligentna. Strasznie przytulasta. Po prostu cudo ubrane w niebieskie futerko:-) Mam jeszcze kotke syjamska, ale ta ma zdecydowanie gorsze maniery. Tez jest lagodna i lubi pieszczoty, ale jest strasznym zarlokiem, duzo miauczy i czasem ma zupelnie gdzies innych domownikow (taka mala kocia egoistka:-)). Pewnie uwazalabym ja za cud kota, gdyby nie porownanie z tym niebieskim kocim idealem. Dobra, mialo byc o brzuchach, nie o kotach;-)

Poprzedni dzieciak wcale nie byl ogromny (3,3 kg, 52 cm), a brzuch jak balon. Po prostu taka mam budowe, ze nosze te dzieci "na zewnatrz", a nie w miednicy.

Ostatnia edycja:
reklama
ja na finiszu nadgonie, moja siostra tak miala. wiec pewnie bedzie jak z mamba. mam i ja :-) w brzuchu mam 85 cm. juz niedlugo i bede miala 90-90-90 ;-)

Do góry