reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
Marcelina dziewczyny są w wadze lekkiej:) inna kategoria:)
my jesteśmy waga średnia:) ( mam nadzieję,że się nie obrazisz za takie stwierdzenie:)
Qurcze tylko niektóre dziewczyny to pewnie będą ważyć pod koniec ciąży tyle co ja na początku:)

Dlatego lepiej podzielić się na kategorie i zdać sobie sprawę,że do tych lekkich raczej nie będziemy należały:)
a dużo już przytyłaś? ja wg karty ciąży niby tylko 1 kg a czuję się jakbym przytyła 5.... i martwi mnie,że bardziej niż brzuch rosną mi tzw 'boczki':(
No cóż.... W sierpniu trzeba się będzie ostro zabrać za siebie:)

reklama
Devi AGula I Marcelina piekne brzuszki;-)
Marcelina dolaczam sie do wagi sredniej a mozew juz ciezkiej:p mam tez spory brzuszek;-)u mnie bylo szybko widac ze w ciazy jestem hehe no ja po pologu biore sie za siebie bo 2 wesela i kilka sporych imprez czeka wiec cza bedzie powalczyc o sylwetke taka jak w dniu slubu;-)

Do góry