reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
maggie dzięki, ja z tych nie szczuplaków
Marcelinaa
nie przesadzaj ?? chyba niezbyt uważnie oglądałaś wcześniejsze zdjęcia, większość dziewczyn tutaj to połowa mnie ! :-)
Marcelina dziewczyny są w wadze lekkiej inna kategoria
my jesteśmy waga średnia ( mam nadzieję,że się nie obrazisz za takie stwierdzenie
Qurcze tylko niektóre dziewczyny to pewnie będą ważyć pod koniec ciąży tyle co ja na początku
my jesteśmy waga średnia ( mam nadzieję,że się nie obrazisz za takie stwierdzenie
Qurcze tylko niektóre dziewczyny to pewnie będą ważyć pod koniec ciąży tyle co ja na początku
Marcelinaa
coś Ty niektóre dziewczyny nawet w 9 miesiącu ciąży nie będą ważyły tyle co my normalnie
Dlatego lepiej podzielić się na kategorie i zdać sobie sprawę,że do tych lekkich raczej nie będziemy należały
a dużo już przytyłaś? ja wg karty ciąży niby tylko 1 kg a czuję się jakbym przytyła 5.... i martwi mnie,że bardziej niż brzuch rosną mi tzw 'boczki'
No cóż.... W sierpniu trzeba się będzie ostro zabrać za siebie
a dużo już przytyłaś? ja wg karty ciąży niby tylko 1 kg a czuję się jakbym przytyła 5.... i martwi mnie,że bardziej niż brzuch rosną mi tzw 'boczki'
No cóż.... W sierpniu trzeba się będzie ostro zabrać za siebie
Marcelinaa
nie wiem ile i nie chce wiedzieć !!! hahahahah
nie wiem ile ważyłam przed..
nie wiem ile ważyłam przed..
reklama
sagaa31
Devi AGula I Marcelina piekne brzuszki;-)
Marcelina dolaczam sie do wagi sredniej a mozew juz ciezkiej mam tez spory brzuszek;-)u mnie bylo szybko widac ze w ciazy jestem hehe no ja po pologu biore sie za siebie bo 2 wesela i kilka sporych imprez czeka wiec cza bedzie powalczyc o sylwetke taka jak w dniu slubu;-)
Marcelina dolaczam sie do wagi sredniej a mozew juz ciezkiej mam tez spory brzuszek;-)u mnie bylo szybko widac ze w ciazy jestem hehe no ja po pologu biore sie za siebie bo 2 wesela i kilka sporych imprez czeka wiec cza bedzie powalczyc o sylwetke taka jak w dniu slubu;-)
Podziel się: