reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Wiecie co, mi też brzuch się powiększył i to sporo, ale dopiero po ostatniej wizycie usg, jak dowiedziałam się, że wszystko dobrze jest:-) Tłuszczyk mam, ale taki twardy się zrobił (brzuch oczywiście;-))
A Ty Devi, jak zawsze mnie dobijasz swoimi gabarytami;-)

Szuszu to dobrze, że brzuszek Ci wyskoczył, a przytyłaś coś?

reklama
ja już też widzę zmianę w wyglądzie brzucha więc go Wam moge pokazać... mi też już zrobił się taki twardy - już nie jest taki galaretowaty jak na samym początku! no i mogę zapomnieć że się mieszczę w spodnie, które nie są z niskim stanem - wszystkie z wysokim mogę schować głęboko w szafie :-)
zdjęcie z dziś rana! 14 tydz. i 4 dzień

Załączniki

• 15022011333.jpg
    15022011333.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 46
agulalula - tylko pozazdrościć, chudzinka z Ciebie.
Ja się mieszczę już tylko w leginsy, ale to może dlatego, że często bywam u teściowej na obiedzie, a do niej mówić, że "jedzenie za dwoje" to mit to jak grochem o ścianę, a to dopiero 13 tydzień :szok:

widać widać :-) ale w ubraniach tak jeszcze za bardzo nie widać - jak ktoś nie wie i mu oznajmiam że jestem w ciąży to nie wierzy :-) no i nie taka chudzinka jak niektóre z Was- ja mam poprostu taką budowę, że nie tyję w brzuszek tylko w biodra i uda - taka typowa gruszka :-)

fajowy brzuszek agulala, szczuplaczku!
ja dzis spotkalam siue z koleuzanka ktorej pare tyg nie widzialam i mowie ze jestem w ciazy a ona ze widac juz i ze tak sobie pomyslala ale nie osmielila sie zapytac....

agulalula- widze ze mamy podobne brzuszki:) Twój sliczny...fajnie jak tak zaczynaja rosnąc :)

Dzis odkładam do szafy pierwsze spodnie bo juz mi ciasnaowo w bioderkach :/ musze kupic jakies nowe w zamiane

reklama
Do góry