reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Wiecie co, mi też brzuch się powiększył i to sporo, ale dopiero po ostatniej wizycie usg, jak dowiedziałam się, że wszystko dobrze jest:-) Tłuszczyk mam, ale taki twardy się zrobił (brzuch oczywiście;-))
A Ty Devi, jak zawsze mnie dobijasz swoimi gabarytami;-)

Szuszu to dobrze, że brzuszek Ci wyskoczył, a przytyłaś coś?

reklama
ja już też widzę zmianę w wyglądzie brzucha więc go Wam moge pokazać... mi też już zrobił się taki twardy - już nie jest taki galaretowaty jak na samym początku! no i mogę zapomnieć że się mieszczę w spodnie, które nie są z niskim stanem - wszystkie z wysokim mogę schować głęboko w szafie :-)
zdjęcie z dziś rana! 14 tydz. i 4 dzień

Załączniki

• 15022011333.jpg
    15022011333.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 52
agulalula - tylko pozazdrościć, chudzinka z Ciebie.
Ja się mieszczę już tylko w leginsy, ale to może dlatego, że często bywam u teściowej na obiedzie, a do niej mówić, że "jedzenie za dwoje" to mit to jak grochem o ścianę, a to dopiero 13 tydzień :szok:

widać widać :-) ale w ubraniach tak jeszcze za bardzo nie widać - jak ktoś nie wie i mu oznajmiam że jestem w ciąży to nie wierzy :-) no i nie taka chudzinka jak niektóre z Was- ja mam poprostu taką budowę, że nie tyję w brzuszek tylko w biodra i uda - taka typowa gruszka :-)

fajowy brzuszek agulala, szczuplaczku!
ja dzis spotkalam siue z koleuzanka ktorej pare tyg nie widzialam i mowie ze jestem w ciazy a ona ze widac juz i ze tak sobie pomyslala ale nie osmielila sie zapytac....

agulalula- widze ze mamy podobne brzuszki:) Twój sliczny...fajnie jak tak zaczynaja rosnąc :)

Dzis odkładam do szafy pierwsze spodnie bo juz mi ciasnaowo w bioderkach :/ musze kupic jakies nowe w zamiane

reklama
Do góry