reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
devi fajnie,fajnie :-) tylko co zakladam spodnie to kazde w odstawke,trzeba sie na ciazowe zakupki wybrac.:-p

hehe to tak jak u mnie-pierwsze rurki juz schowałm do szafy, naszczecie moje ulubione spodenki sa jeszcze dobre :)

Dziewczny ale mnie wywaliło na wieczór...maskara...i tak mnie gazuje...nie lubie:/ a rano wszytsko wroci do normalnych rozmiarow

malinowa_ faktycznie śliczna piłeczka Ci się zrobiła :-)

Mój do mnie mówił grubasku praktycznie jak tylko o ciąży się dowiedzieliśmy. Oj, też nie byłam zadowolona z tego powodu. Na początku dawałam po sobie poznać, że mi się to nie podoba i przestał tak mówić. Ale ostatnio tak do mnie powiedział i przyznam nie specjalnie mną to ruszyło, bo wiem, że on po prostu się cieszy, że tatusiem zostanie.
Nie wiem jak Wy, ale ja ostatnio nie czuję się atrakcyjna i wkurzają mnie te wszystkie zgrabne dziewczyny. Nie mam jeszcze wyraźnego ciążowego brzuszka i wyglądam (a zwłaszcza wieczorem) jak był po prostu "zapuściła" sobie brzuch. A dzisiaj musiałam sobie poprzeszywać guziki w płaszczu, bo miałam trudności z dopięciem się :zawstydzona/y:
A jak z Waszymi piersiami? Bo u mnie z B75 zrobiło się C75 i powiem, że jak się w domu mierzyłam, żeby sprawdzić jaki mam teraz rozmiar przed wyjściem po zakup nowej bielizny to byłam w szoku, a jeszcze większym gdy zobaczyłam jaki rozmiar C ma dużą miseczkę w staniku i tylko się uśmiechnęłam i pomyślałam, że zapewne źle się pomierzyłam i na pewno będzie za duży. A w przymierzalni- dopasowany idealnie i tylko taka dumna z siebie wyszłam ze sklepu z nowymi nabytkami ;-)

Petunia ale Ci zazdroszczę tego rozmiaru. Ja tam zawsze o tym marzyłam i nie ukrywam że cały czas miałam kompleks na temat biustu. Teraz póki co z mojego skromnego 70a, niby coś się zmieniło jak to mój mężulek zauważył, ale B to na pewno nie jest :( Może jeszcze się doczekam. :zawstydzona/y:

Nasi mężczyźni to mają wyobraźnię co do tych przezwisk.
a85 Twój to pobił chyba wszystkich, ale to musi tak słodko brzmieć :))))
Ja póki co zostałam ochrzczona skromnie na "ciężarówkę" a jak zrobiłam oburzona minę za pierwszym razem to usłyszałam "ciesz się że nie tirówka" :)

malinowa
u Ciebie postępy brzuszkowe bardzo zauważalne

ja chyba tez muszę się odważyć na zdjęcie :)

neilaaa nie ma co się przejmować, na pewno się doczekasz- kwestia czasu ;-) Ja też zawsze miałam kompleks na temat małego biustu i nie chciałabym już wrócić do poprzedniego rozmiaru, ale jak czytałam różnie to bywa i trzeba być dobrej myśli i cieszyć się chwilą obecna :-) I nie ma co się zastanawiać tylko pochwal się swoim brzuszkiem :-)

moj biuscik (B) stoi w miejscu,a nawet mam wrazenie,ze zmalal ..:eek: ale kazda kobitka inaczej to przechodzi,sprawa indywidualna i moim zdaniem nie ma co sie przejmowac.:-)
neilaaa wlasnie,nie zastanawiaj sie tylko pokaz brzuszek ..

Dziewczyny pokazywać brzusie nie ukrywamy się:-D
Mój brzusio to rośnie jak na drożdżach ,kończe 16 tydzień a juz nikt nie ma wątpliwości ,że jestem w ciąży-może dlatego ,że zawsze byłam chudzina a teraz taki balonik z przodu mi sie pojawił :-D
W spodenki z przedciązy to juz od dawna się nie mieszczę teraz tylko chodzę w rurkach z H&M mama typowo ciążowe z pasem są super wygodne ,staniki o 2 numery większe zakupiłam już 3 bo stare poszły pa pa:-D-ale akurat to mi sie podoba:-D.Wczoraj kupiłam w H&M czarne leginsy -garderoba sie powiększa:-D
Zrobie dzis fotke nowego brzuszka to póżniej wstawie i czekam na wasze:tak:

reklama
Devi AGula I Marcelina piekne brzuszki;-)
Marcelina dolaczam sie do wagi sredniej a mozew juz ciezkiej:p mam tez spory brzuszek;-)u mnie bylo szybko widac ze w ciazy jestem hehe

No to witajcie w klubie. Ja też mam już taki brzuch jakbym minęła półmetek ;-) I tak się cieszę że nie wyglądam jak w poprzedniej ciąży w tym czasie - jakbym zbliżała się do porodu!!

Ale nie rozumiem jednej rzeczy... Schudłam od początku tej ciąży 2,7kg!!! A brzuch mam juz taki wielki! Jak to możliwe?!?!?
I nawet nie chce sobie robić zdjęć, bo się wstydzę... ;-)

Do góry