reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

a ja wczoraj przyszłam do domu i zaczęłam mierzyć swoje spodnie i we wszystkie się nie dopinam albo ledwo dopinam:( Więc oczywiście jak to ja ostatnio łzy w oczach... po czym przyszłam do sypialni a mój M. mówi ' kochanie masz brzuch jak w 9 miesiącu ciąży!". nie ma to jak wsparcie:)

reklama
maggie - mój M dzisiaj na pożegnanie powiedział do mnie grubasku dla niego to byla bardzo pieszczotliwa forma dla mnie już mniej no ale nic to przecież tak czy inaczej grube będziemy :))

mal-gosia- hehe mojemu tez sie zadzra pwoiedziec "moj grubasku" i to niby tez ma byc pieszczotliwie :/ no niech mu bedzie, trzeba sie przywzyczajac :D

hihihi oj za Grubaska u mnie byłby foch i ciche dni hahaha Mój mąż mówi do mnie Cycatku;)Te moje wielkie cycki to mi sie nawet po nocach snią.

Marcelinaa śliczny Twój brzusio i tyle :-)

Mój nie mówi do mnie co prawda "grubasku", ale co wieczór jak się rozbieram to słyszę: "oh jaki wielki już ten brzuch..." To co on będzie mi mówił w 9 miesiącu??!! Słonicą pewnie zostanę okrzyknięta ;-)

hehe to mi moj P wmawia,ze po mnie nic nie widac i zaden brzuch mi nie rosnie,a widze przeciez jaka pileczka mi wyskoczyla,tluszczyk..tluszczykiem,ale roznica jakas jest..:-)

13 tc.jpg 16022011707.jpg

Załączniki

• 16022011707.jpg
    16022011707.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 51
agulalula ,Marcelinaa brzusie super.Ja widzę różnicę-na wcześniejszym zdjęciu brzuszek bardziej "spłaszczony",natomiast na drugim bardziej zaokrąglony-nie większy ;-)
Niech rosną.
malinowa no pewnie,że widać!!!Super-och wy chudziny :-D

reklama
a85- a co twoj do Ciebie mówi rzygaczu?? Moze chciaz wczesniej dodaje "mój kochany rzygaczu" :D??
malinowa- no faktycznie tobie tez brzuszek wyskoczył :) fajnie,co :)??

Mój dzis nad ranem znowu sie wypłaszczył ale po calym dniu siedzenia w aucie tak sie nagazwoł ze teraz osiagnła podwójny rozmiar :D

Do góry