reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

a ja wczoraj przyszłam do domu i zaczęłam mierzyć swoje spodnie i we wszystkie się nie dopinam albo ledwo dopinam:( Więc oczywiście jak to ja ostatnio łzy w oczach... po czym przyszłam do sypialni a mój M. mówi ' kochanie masz brzuch jak w 9 miesiącu ciąży!". nie ma to jak wsparcie:)

reklama
maggie - mój M dzisiaj na pożegnanie powiedział do mnie grubasku dla niego to byla bardzo pieszczotliwa forma dla mnie już mniej no ale nic to przecież tak czy inaczej grube będziemy :))

mal-gosia- hehe mojemu tez sie zadzra pwoiedziec "moj grubasku" i to niby tez ma byc pieszczotliwie :/ no niech mu bedzie, trzeba sie przywzyczajac :D

hihihi oj za Grubaska u mnie byłby foch i ciche dni hahaha Mój mąż mówi do mnie Cycatku;)Te moje wielkie cycki to mi sie nawet po nocach snią.

Marcelinaa śliczny Twój brzusio i tyle :-)

Mój nie mówi do mnie co prawda "grubasku", ale co wieczór jak się rozbieram to słyszę: "oh jaki wielki już ten brzuch..." To co on będzie mi mówił w 9 miesiącu??!! Słonicą pewnie zostanę okrzyknięta ;-)

hehe to mi moj P wmawia,ze po mnie nic nie widac i zaden brzuch mi nie rosnie,a widze przeciez jaka pileczka mi wyskoczyla,tluszczyk..tluszczykiem,ale roznica jakas jest..:-)

13 tc.jpg 16022011707.jpg

Załączniki

• 16022011707.jpg
    16022011707.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 48
agulalula ,Marcelinaa brzusie super.Ja widzę różnicę-na wcześniejszym zdjęciu brzuszek bardziej "spłaszczony",natomiast na drugim bardziej zaokrąglony-nie większy ;-)
Niech rosną.
malinowa no pewnie,że widać!!!Super-och wy chudziny :-D

reklama
a85- a co twoj do Ciebie mówi rzygaczu?? Moze chciaz wczesniej dodaje "mój kochany rzygaczu" :D??
malinowa- no faktycznie tobie tez brzuszek wyskoczył :) fajnie,co :)??

Mój dzis nad ranem znowu sie wypłaszczył ale po calym dniu siedzenia w aucie tak sie nagazwoł ze teraz osiagnła podwójny rozmiar :D

Do góry