a ja wczoraj przyszłam do domu i zaczęłam mierzyć swoje spodnie i we wszystkie się nie dopinam albo ledwo dopinam Więc oczywiście jak to ja ostatnio łzy w oczach... po czym przyszłam do sypialni a mój M. mówi ' kochanie masz brzuch jak w 9 miesiącu ciąży!". nie ma to jak wsparcie
reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
Marcelinaa śliczny Twój brzusio i tyle :-)
Mój nie mówi do mnie co prawda "grubasku", ale co wieczór jak się rozbieram to słyszę: "oh jaki wielki już ten brzuch..." To co on będzie mi mówił w 9 miesiącu??!! Słonicą pewnie zostanę okrzyknięta ;-)
Mój nie mówi do mnie co prawda "grubasku", ale co wieczór jak się rozbieram to słyszę: "oh jaki wielki już ten brzuch..." To co on będzie mi mówił w 9 miesiącu??!! Słonicą pewnie zostanę okrzyknięta ;-)
malinowa_
Pełnoetatowa mama :)
edyta.editt
Fanka BB :)
agulalula ,Marcelinaa brzusie super.Ja widzę różnicę-na wcześniejszym zdjęciu brzuszek bardziej "spłaszczony",natomiast na drugim bardziej zaokrąglony-nie większy ;-)
Niech rosną.
malinowa no pewnie,że widać!!!Super-och wy chudziny
Niech rosną.
malinowa no pewnie,że widać!!!Super-och wy chudziny
reklama
a85- a co twoj do Ciebie mówi rzygaczu?? Moze chciaz wczesniej dodaje "mój kochany rzygaczu" ??
malinowa- no faktycznie tobie tez brzuszek wyskoczył fajnie,co ??
Mój dzis nad ranem znowu sie wypłaszczył ale po calym dniu siedzenia w aucie tak sie nagazwoł ze teraz osiagnła podwójny rozmiar
malinowa- no faktycznie tobie tez brzuszek wyskoczył fajnie,co ??
Mój dzis nad ranem znowu sie wypłaszczył ale po calym dniu siedzenia w aucie tak sie nagazwoł ze teraz osiagnła podwójny rozmiar
Podziel się: