reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
Ale śliczne brzuszki :)))
Marcelinaa a nie możesz ważyć się sama i podawac mu wagę?
Ja ostatnio byłam u swojej gin i pytała sie mnie ile waże, powiedziałam jej, że z 54, a ona mnie zważyła i było 58, więc bez przesady, ma do dupy wagę więc będę się ważyć sama :) i powiedziala, zebym sie wazyla sama :)
ja mam 172 i zaczynam od 54 i w sumie na razie nie przytylam, ale muszę kupić dobrą wagę, bo moja wskazuje 52 kg, mogę pożyczyc jak ktos chce hihi :))ale to nieważne jest! ważne żeby nasze Dzieciaczki zdrowo się rozwijamy, a ze zbędnymi kilogramami poradzimy sobie później! :)

Marcelina mam taki sam;-) juz przytylam ok 5 kg;/asle bede zrzucac po bo dwa wesela mnie czekaja;-)

devi ale mnie pocieszyłas;):) tzn ze u ciebei nadal płasko bo przynajmniej wiem ze nie jestem jedna z tym zmartwieniem:) nie martw sie my tez bedziemy miały sliczne brzuszki;)

szuszu- napewno jeszcze nie raz bedziemy narzekac na brzuszek ale z drugiej strony to nasza pierwsza ciaza wiec sie wyczekuje tych pierwszych kragłosci :) Ja wcale nie chce zeby od razu wyskoczyła wielka piłka ale zeby brzuszek był juz na tyle okraglutki zeby byl widoczny dla otoczenia. Poki co wysłu****e...a ty jeszcze brzucha nie masz...??

reklama
ahha devi ja słysze dokładnie to samo...i aż zaczęłam się zastanawiać czy wszytko wporzadku..;) we wtorek będę męczyć lekarza pytaniami kiedy bede mieć brzuszek;) hiih

Do góry