reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Marcelina w sukni ślubnej wyglądałaś bosko. Poza tym jak cię to pocieszy to ja też przeżywam chwilę załamania jak muszę się ważyć i widzę te przybwające kilogramy, wrrr...

pocieszysz mnie, o ile nie ważysz 45 kilo hahahahahha - żartuję ;)
A co do sukni- to dziękuje, chociaż raz w życiu czułam się w takich fatałaszkach (czyt.- sukience ogólnie) dobrze..bo ja to spodniowa baba jestem ;)

reklama
KASICA BEATKA ANNA brzuszki cud miod, kazdy inny i w swoim rodzaju
ja postaram sie wkleic po poniedzilakowej wizycie, nie chce zapeszyc ale nie powiem przez ostatnie pare dni mnie wybrzuszylo he he

MARCELina wygladaz porzadnie i sie nie lam, juz Ci kiedys pisalam ze zdarza sie ze po ciazy nagla duzo sie chudnie i tak juz zostaje, ale ty nie sluchasz i sie na zapas martwisz... na 83kg nie wygladasz w zyciu, no i taka jestes wysoka to sie wszystko ladnie rozklada!

Dziewczynki nie ma co sie teraz przejmować wagą po urodzeniu weźmiemy się za siebie tak że będziemy jeszcze szczuplejsze niż przed ciążą zresztą czym się jest grubszym tym szybciej się chudnie :) Wszystkie brzuszki są cudne. Ja swój wkleję po 10 lutym :)

To ja dolaczam do "klubu puszystych" ;-)

Marcelinaa, nie lam sie, ja mam 170cm i 75kg a wazenie bylo po utracie wagi od wymiotow w ciazy :-D przy kolejnym wazeniu na babk bede miala 8 z przodu. Ale co tam, byle dzidzia byla zdrowa a ja sie wezme po ciazy!

reklama
a może po ciąży wszystkie razem weżniemy się za siebie? jakoś łatwiej będzie przynajmniej mi się odchodząc wiedząc ze nie jestem sama:))

Do góry