reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki (zdjęcia)

reklama
Grubasek 13 tydzień

Załączniki

• 2017-05-26-18-40-59-420-600x800.jpg
    2017-05-26-18-40-59-420-600x800.jpg
    199,2 KB · Wyświetleń: 236
Mój brzuszek już piersi wyprzedza i pomału zaczynam chodzić, najpierw brzuch potem cała reszta :p
A to dopiero 12t1d wg OM (z USG odrobinę więcej) i myślałam że jeszcze chwilę brzuszek ukryję. Z jednej strony maleństwo rośnie i szczęście ale z drugiej ostatnio usłyszałam od obcej osoby na ulicy że powinnam schudnąć ;) No ale nic... rośniemy, rośniemy :D
12t2d.jpg

Załączniki

• 12t2d.jpg
    12t2d.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 1 018
Przejrzałam całą galerię. Śliczne wszystkie brzuszki bez wyjątku, a każdy wyjątkowy właśnie :)
Mikado93 szok z tym tekstem na ulicy. Trzeba było powiedzieć tej osobie, że skoro Ty powinnaś schudnąć to ona/on powinien kultury się nauczyć (o.ile można sie tego nauczyć).

reklama
Do góry