pieszczoszka1988
Jestem mamusią
mi tez brzuch wywaliło a waga tez na minusieZobacz załącznik 808501
O dziwo na wadze -2kg [emoji6]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi tez brzuch wywaliło a waga tez na minusieZobacz załącznik 808501
O dziwo na wadze -2kg [emoji6]
Ja zaczynam z nadwagą z 30 kg więc dla mnie każdy - jest dobry [emoji23]Zazdroszczę wam wagi na minusie. Mi brzucha nie wywalilo.
Wywalilo mi uda tylek i cycki... Masakrycznie się czuje jak nie ja :-(
haha u mnie też !! nadwaga 30 kg spokojnie dlatego modle się żeby za duzo nie przytyćJa zaczynam z nadwagą z 30 kg więc dla mnie jazdy - jest dobry [emoji23]
U mnie też podobnie. Narazie prawie 2kg na minusie.haha u mnie też !! nadwaga 30 kg spokojnie [emoji14] dlatego modle się żeby za duzo nie przytyć
Ja w zeszłym tygodniu miałam deprechę, że przytyłam. W tym już mi nie przeszkadza Nawet mam wrażenie, że w sumie nic oprócz brzucha się nie zmienia. A cały zeszły tydzień czułam się mega nieatrakcyjnie. Hormony.. [emoji14]Zazdroszczę wam wagi na minusie. Mi brzucha nie wywalilo.
Wywalilo mi uda tylek i cycki... Masakrycznie się czuje jak nie ja :-(
Znaczy u mnie też rozmiar o jeden w górę, ale mimo że na poczatku nie wygląda to ładnie, bo brzuch idzie nam trochę do przodu przez co ten tłuszczyk co zawsze tam był wychodzi na wierzch i wygląda jakbyśmy przytyły. Przynajmniej ja tak miałam. Minął tydzień i brzuch się bardziej napiął i teraz widzę, że to ciążaU mnie niestety to jest fakt widzę po ubraniach.
Jutro zapytam lekarza czy mogę ćwiczyć ewentualnie biegać po 30min dziennie na bieżni lekkoatletycxnej bo zwariuje.... Przysięgam zwariuje....