reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki (zdjęcia)

reklama
Zazdroszczę wam wagi na minusie. Mi brzucha nie wywalilo.
Wywalilo mi uda tylek i cycki... Masakrycznie się czuje jak nie ja :-(

Ja zaczynam z nadwagą z 30 kg więc dla mnie każdy - jest dobry [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

haha u mnie też !! nadwaga 30 kg spokojnie [emoji14] dlatego modle się żeby za duzo nie przytyć
U mnie też podobnie. Narazie prawie 2kg na minusie.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Ja w zeszłym tygodniu miałam deprechę, że przytyłam. W tym już mi nie przeszkadza :D Nawet mam wrażenie, że w sumie nic oprócz brzucha się nie zmienia. A cały zeszły tydzień czułam się mega nieatrakcyjnie. Hormony.. [emoji14]

yuudhqvkh0cpri5e.png

U mnie niestety to jest fakt widzę po ubraniach.
Jutro zapytam lekarza czy mogę ćwiczyć ewentualnie biegać po 30min dziennie na bieżni lekkoatletycxnej bo zwariuje.... Przysięgam zwariuje....

reklama
U mnie niestety to jest fakt widzę po ubraniach.
Jutro zapytam lekarza czy mogę ćwiczyć ewentualnie biegać po 30min dziennie na bieżni lekkoatletycxnej bo zwariuje.... Przysięgam zwariuje....
Znaczy u mnie też rozmiar o jeden w górę, ale mimo że na poczatku nie wygląda to ładnie, bo brzuch idzie nam trochę do przodu przez co ten tłuszczyk co zawsze tam był wychodzi na wierzch i wygląda jakbyśmy przytyły. Przynajmniej ja tak miałam. Minął tydzień i brzuch się bardziej napiął i teraz widzę, że to ciąża :)

yuudhqvkh0cpri5e.png

Do góry