reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki (zdjęcia)

Dziewczyny... dziś zdecydowałam się na krótkie spodenki. Założyłam takie które przed ciążą ściągałam bez rozpinania. 1) ledwo w nie weszłam. 2) mój brzuch wyglądał jak fale dunaju o_O Czy jak brzuszek pomału rośnie a miało się mocne mięśnie brzucha to tak to potem dziko wygląda? :/ Po raz pierwszy się wstydziłam przed całym światem :( A potem powiedziałam sobie a c***j z innymi - jestem w ciąży mam gdzieś jak wygląda moje pofalowane brzuszysko xD Mogłoby go wybombić to przynajmniej byłoby widać ciąże.... A teraz ni w pipe ni w oko [emoji14]

reklama
Dziewczyny... dziś zdecydowałam się na krótkie spodenki. Założyłam takie które przed ciążą ściągałam bez rozpinania. 1) ledwo w nie weszłam. 2) mój brzuch wyglądał jak fale dunaju o_O Czy jak brzuszek pomału rośnie a miało się mocne mięśnie brzucha to tak to potem dziko wygląda? :/ Po raz pierwszy się wstydziłam przed całym światem :( A potem powiedziałam sobie a c***j z innymi - jestem w ciąży mam gdzieś jak wygląda moje pofalowane brzuszysko xD Mogłoby go wybombić to przynajmniej byłoby widać ciąże.... A teraz ni w pipe ni w oko [emoji14]
No to jest właśnie ten "nieatrakcyjny" etap brzucha przez który płakałam w zeszłym tygodniu :D

yuudhqvkh0cpri5e.png

Ja mam na górze taki już twardy a na dole ( po poprzedniej ciąży została mi taka luzniejsza skora) jest cały czas luzniejszy ale większy. I to dopiero dziwnie wygląda. [emoji23]

m3sx3e3k25iia4nv.png

U mnie na ten brzuszek "roztyty" pomagały doraźnie luźniejsze bluzki/tuniki. Tydzień-dwa potem już się zrobił nieco twardszy (jak to mój S zauważył) i się zrobiła bardziej kulka zamiast fałdy ;) Wczoraj na uczelnię jedną z tych tunik sprzed 2 tygodni założyłam, wtedy kompletnie luźno na brzuchu było, a teraz już i w tejże tunice piłka się delikatnie odznacza :p Także spokojnie, chwila cierpliwości i będzie ładny ciążowy brzuszek ;)

Myślę że to dlatego :-D ja też mam taką fale falde...porazkowo to wygląda. Taki prostokąt z falda po bokach jeszcze z odznaczonymj mięśniami.
Zapewnkam Cię że to minie :-D
Tylko się cieszyć z takiego stanu bo szybciej wrócimy do formy :*

Myślę że to dlatego :-D ja też mam taką fale falde...porazkowo to wygląda. Taki prostokąt z falda po bokach jeszcze z odznaczonymj mięśniami.
Zapewnkam Cię że to minie :-D
Tylko się cieszyć z takiego stanu bo szybciej wrócimy do formy :*
Och dziękuję reniuszku za słowa otuchy <3 :*

piekny brzuszek! Ja mam taki sam a moze ciut wiekszy ale to dlatego ze przed ciaza niestety tez troszke roztyta chodzilam :hmm: zazdroszcze tych wszystkich szczuplutkich brzuszkow bo pewnie w 9misiacu to chodzic bedzie mi ciezko :p
Kochana w 9 miesiącu to ja pewnie ze 115 będę ważyć więc też się nad ziemią unosić nie będę :no2:

reklama
Do góry