Dziewczyny... dziś zdecydowałam się na krótkie spodenki. Założyłam takie które przed ciążą ściągałam bez rozpinania. 1) ledwo w nie weszłam. 2) mój brzuch wyglądał jak fale dunaju Czy jak brzuszek pomału rośnie a miało się mocne mięśnie brzucha to tak to potem dziko wygląda? :/ Po raz pierwszy się wstydziłam przed całym światem A potem powiedziałam sobie a c***j z innymi - jestem w ciąży mam gdzieś jak wygląda moje pofalowane brzuszysko xD Mogłoby go wybombić to przynajmniej byłoby widać ciąże.... A teraz ni w pipe ni w oko [emoji14]
reklama
JaneHeart
Fanka BB :)
No to jest właśnie ten "nieatrakcyjny" etap brzucha przez który płakałam w zeszłym tygodniuDziewczyny... dziś zdecydowałam się na krótkie spodenki. Założyłam takie które przed ciążą ściągałam bez rozpinania. 1) ledwo w nie weszłam. 2) mój brzuch wyglądał jak fale dunaju Czy jak brzuszek pomału rośnie a miało się mocne mięśnie brzucha to tak to potem dziko wygląda? :/ Po raz pierwszy się wstydziłam przed całym światem A potem powiedziałam sobie a c***j z innymi - jestem w ciąży mam gdzieś jak wygląda moje pofalowane brzuszysko xD Mogłoby go wybombić to przynajmniej byłoby widać ciąże.... A teraz ni w pipe ni w oko [emoji14]
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ja mam na górze taki już twardy a na dole ( po poprzedniej ciąży została mi taka luzniejsza skora) jest cały czas luzniejszy ale większy. I to dopiero dziwnie wygląda. [emoji23]
No dobrze, to nie będę się poddawała złym myślom. Dzięki Jane Będę powtarzać jak w mantrze: jestem w ciąży, jestem wyjątkowa ^^ hihihiNo to jest właśnie ten "nieatrakcyjny" etap brzucha przez który płakałam w zeszłym tygodniu
U mnie na ten brzuszek "roztyty" pomagały doraźnie luźniejsze bluzki/tuniki. Tydzień-dwa potem już się zrobił nieco twardszy (jak to mój S zauważył) i się zrobiła bardziej kulka zamiast fałdy Wczoraj na uczelnię jedną z tych tunik sprzed 2 tygodni założyłam, wtedy kompletnie luźno na brzuchu było, a teraz już i w tejże tunice piłka się delikatnie odznacza Także spokojnie, chwila cierpliwości i będzie ładny ciążowy brzuszek
reniuszek
Love in the knick of time
Myślę że to dlatego ja też mam taką fale falde...porazkowo to wygląda. Taki prostokąt z falda po bokach jeszcze z odznaczonymj mięśniami.Dziewczyny... dziś zdecydowałam się na krótkie spodenki. Założyłam takie które przed ciążą ściągałam bez rozpinania. 1) ledwo w nie weszłam. 2) mój brzuch wyglądał jak fale dunaju Czy jak brzuszek pomału rośnie a miało się mocne mięśnie brzucha to tak to potem dziko wygląda? :/ Po raz pierwszy się wstydziłam przed całym światem A potem powiedziałam sobie a c***j z innymi - jestem w ciąży mam gdzieś jak wygląda moje pofalowane brzuszysko xD Mogłoby go wybombić to przynajmniej byłoby widać ciąże.... A teraz ni w pipe ni w oko [emoji14]
Zapewnkam Cię że to minie
Tylko się cieszyć z takiego stanu bo szybciej wrócimy do formy :*
Och dziękuję reniuszku za słowa otuchy <3 :*Myślę że to dlatego ja też mam taką fale falde...porazkowo to wygląda. Taki prostokąt z falda po bokach jeszcze z odznaczonymj mięśniami.
Zapewnkam Cię że to minie
Tylko się cieszyć z takiego stanu bo szybciej wrócimy do formy :*
KiKi88
Zaciekawiona BB
piekny brzuszek! Ja mam taki sam a moze ciut wiekszy ale to dlatego ze przed ciaza niestety tez troszke roztyta chodzilam zazdroszcze tych wszystkich szczuplutkich brzuszkow bo pewnie w 9misiacu to chodzic bedzie mi ciezkoZobacz załącznik 808501
O dziwo na wadze -2kg [emoji6]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
gie_er
Fanka BB :)
Kochana w 9 miesiącu to ja pewnie ze 115 będę ważyć więc też się nad ziemią unosić nie będępiekny brzuszek! Ja mam taki sam a moze ciut wiekszy ale to dlatego ze przed ciaza niestety tez troszke roztyta chodzilam zazdroszcze tych wszystkich szczuplutkich brzuszkow bo pewnie w 9misiacu to chodzic bedzie mi ciezko
reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ja w poprzedniej ciąży w dniu porodu w obwodzie brzucha miałam 124cm [emoji23][emoji23][emoji23]Kochana w 9 miesiącu to ja pewnie ze 115 będę ważyć więc też się nad ziemią unosić nie będę