reklama
M@gda
Moderatorka
Już powoli zaczyna być widaćPrawie 12 tyd.
Zobacz załącznik 806627
CarlaR
Fanka BB :)
Oooo <3Prawie 12 tyd.
Zobacz załącznik 806627
Karolcia1992
Zaangażowana w BB
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
fajny brzuszek12+1d cos juz widać w pierwszej ciazy taki brzuszek byl w 20 tygodniu
ps chyba mam takie same paznokcie
Karolcia90
Troszkę rośniemy [emoji6]
I mój standardowy ubiór ostatnio - dresiki [emoji16]. Dobrze, że u mnie w pracy nikt nie zwraca uwagi na strój i nie muszę się codziennie wbijać w jakiś mundurek [emoji6].
I mój standardowy ubiór ostatnio - dresiki [emoji16]. Dobrze, że u mnie w pracy nikt nie zwraca uwagi na strój i nie muszę się codziennie wbijać w jakiś mundurek [emoji6].
iwilleatyou
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jakie macie piękne brzuszki! Bardzo Wam wszystkim gratuluję. Ja swojego nie mogę się doczekać bo póki co jest minimalnie w przód. Mimo to, nie jestem już w stanie nosić wszystkich spodni jakie mam w szafie ^^ Przerzuciłam się na spódnice, sukienki i legginsy z elastycznym pasem.
Edit: tydzień 11+0
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
U mnie chyba podobnie a mówią że druga ciąża bardziej widoczna :-)Jakie macie piękne brzuszki! Bardzo Wam wszystkim gratuluję. Ja swojego nie mogę się doczekać bo póki co jest minimalnie w przód. Mimo to, nie jestem już w stanie nosić wszystkich spodni jakie mam w szafie ^^ Przerzuciłam się na spódnice, sukienki i legginsy z elastycznym pasem.