reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki (zdjęcia)

23t4d rośniemy 20170826_100350.jpg

Załączniki

• 20170826_100350.jpg
    20170826_100350.jpg
    608,4 KB · Wyświetleń: 136
reklama
@Ankuś mnie też wgięło. Musisz być młoda duchem, bo nie wyglądasz na 32 :*

@eklerkaa między mną a bratem jest 18 lat różnicy xD A między Nim a moją przyrodnią siostrą 20 ^^ To jest czad! :D Natomiast osobiście jeżeli zdecyduję się na 2 dzieciatko (Mąż już chce 2, więc to ode mnie tylko zależy), to też wymarzyłam sobie ok 2-3 lat różnicy. Wydaje mi się to idealne i dla dziecka i dla mamy. :)

@Oska305 ja się pytam po raz kolejny, gdzie Ty masz te bliźniaki?! ^^ Taaaka szczuplutka [emoji7][emoji7][emoji7]

@Ankuś mnie też wgięło. Musisz być młoda duchem, bo nie wyglądasz na 32 :*

@eklerkaa między mną a bratem jest 18 lat różnicy xD A między Nim a moją przyrodnią siostrą 20 ^^ To jest czad! :D Natomiast osobiście jeżeli zdecyduję się na 2 dzieciatko (Mąż już chce 2, więc to ode mnie tylko zależy), to też wymarzyłam sobie ok 2-3 lat różnicy. Wydaje mi się to idealne i dla dziecka i dla mamy. :)

@Oska305 ja się pytam po raz kolejny, gdzie Ty masz te bliźniaki?! ^^ Taaaka szczuplutka [emoji7][emoji7][emoji7]
To prawda, nie czuje się na swój wiek. Z mężem czasem zachowujemy się jak nastolatki, szczególnie w swoim towarzystwie. Często sobie mówimy, że czas się ogarnąć, bo dziecko stwierdzi, że ma dziwną rodzinę ;)

To prawda, nie czuje się na swój wiek. Z mężem czasem zachowujemy się jak nastolatki, szczególnie w swoim towarzystwie. Często sobie mówimy, że czas się ogarnąć, bo dziecko stwierdzi, że ma dziwną rodzinę ;)
E tam nie ogarniajcie sie :D my sie juz 5 lat ogarniamy i nic z tego :D a dziecko szczesliwe :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co to znaczy czuc sie na swoj wiek lepiej sie czuc młodziej i tak zachowywac niz miec 25lat i zachowywac sie jak staruszka i biadolic jakim to sie jest juz starym mialam taka kolezanke no szlak czlowieka trafial.

Do góry