reklama
Oj tak, moja Mama wyglądała jak nastolatka. 48 kg, zawsze zadbana, piękna. Każdy się dziwił jak mówiła ile ma lat.@Ankuś ja również nie dałabym Ci więcej jak 27 .
Jak widać dobre masz geny
Ale ty szczuplutka,brzusio rośnie,ale nie wyglądasz żebyś miała tam dwa maleństwa ślicznie26 tydzień leci[emoji7]
Przepraszam za bałagan. Trwa akcja odgruzowywania sypialni[emoji4]
@Ankuś mnie też wgięło. Musisz być młoda duchem, bo nie wyglądasz na 32 :*
@eklerkaa między mną a bratem jest 18 lat różnicy xD A między Nim a moją przyrodnią siostrą 20 ^^ To jest czad! Natomiast osobiście jeżeli zdecyduję się na 2 dzieciatko (Mąż już chce 2, więc to ode mnie tylko zależy), to też wymarzyłam sobie ok 2-3 lat różnicy. Wydaje mi się to idealne i dla dziecka i dla mamy.
@Oska305 ja się pytam po raz kolejny, gdzie Ty masz te bliźniaki?! ^^ Taaaka szczuplutka [emoji7][emoji7][emoji7]
@eklerkaa między mną a bratem jest 18 lat różnicy xD A między Nim a moją przyrodnią siostrą 20 ^^ To jest czad! Natomiast osobiście jeżeli zdecyduję się na 2 dzieciatko (Mąż już chce 2, więc to ode mnie tylko zależy), to też wymarzyłam sobie ok 2-3 lat różnicy. Wydaje mi się to idealne i dla dziecka i dla mamy.
@Oska305 ja się pytam po raz kolejny, gdzie Ty masz te bliźniaki?! ^^ Taaaka szczuplutka [emoji7][emoji7][emoji7]
To prawda, nie czuje się na swój wiek. Z mężem czasem zachowujemy się jak nastolatki, szczególnie w swoim towarzystwie. Często sobie mówimy, że czas się ogarnąć, bo dziecko stwierdzi, że ma dziwną rodzinę@Ankuś mnie też wgięło. Musisz być młoda duchem, bo nie wyglądasz na 32 :*
Ahahaha, jakbym nas słyszała xD Przekichane będą miały te nasze brzdące ^^To prawda, nie czuje się na swój wiek. Z mężem czasem zachowujemy się jak nastolatki, szczególnie w swoim towarzystwie. Często sobie mówimy, że czas się ogarnąć, bo dziecko stwierdzi, że ma dziwną rodzinę
iwilleatyou
Fanka BB :)
E tam nie ogarniajcie sie my sie juz 5 lat ogarniamy i nic z tego a dziecko szczesliweTo prawda, nie czuje się na swój wiek. Z mężem czasem zachowujemy się jak nastolatki, szczególnie w swoim towarzystwie. Często sobie mówimy, że czas się ogarnąć, bo dziecko stwierdzi, że ma dziwną rodzinę
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama